Újabb szexuális zaklatási vád Conor McGregor ellen

2019.10.20. 10:08

Egy második nő is szexuális zaklatással vádolta meg a mostanában inkább az oktagonon kívüli dolgok miatt a hírekbe kerülő MMA-sztár Conor McGregort, miközben az ír ketrecharcos épp azt várja, hogy az első ügyben történik-e vádemelés.

A mostani vád elég friss eseten alapul, a The New York Times cikke szerint egy 20-as éveiben járó nő jelentette fel McGregort, aki Dublinban, egy parkoló autóban erőszakoskodott a nővel még múlt héten. A rendőrség egyelőre csak a nyomozást indította el az ügyben, McGregort még ki sem hallgatták, írja a NYT informátorára hivatkozva.

A szexuális zaklatási vádak mellett egy verekedési ügyben is bíróság elé kellett állnia McGregornak, aki múlt héten, két testőr kíséretében jelent meg a bíróságon – az ügyben további meghallgatások várhatók.

Conor McGregor, aki egykor az UFC legnagyobb sztárja volt, 2016 óta egyetlen MMA-meccset vívott, amin kikapott Habib Nurmagomedovtól, mielőtt a meccs vége botrányba fulladt volna a két bunyós tábora között kitört verekedés miatt. McGregor ezután 2019 márciusában bejelentette a visszavonulását, de azóta többször is burkolt, illetve kevésbé burkolt jelét adta annak, hogy ha úgy adódik, visszatérne.