Ez hatalmasat szólhat, ő lehet McGregor következő ellenfele

GettyImages-1328087124
2021.10.12. 11:30
Az utóbbi évek legnagyobb harca jöhet össze jövő tavasszal a UFC-ben, Conor McGregor következő ellenfele az orosz Iszlam Makhacsev lehet – írta meg a német Bild napilap.

Jelenleg az ír ketrecharcos még a júliusban elszenvedett brutális sípcsonttöréséből lábadozik, amit a Dustin Poirier elleni vesztes mérkőzésen szenvedett el, de ügynökével már a következő nagy dobás előkészületein dolgoznak. 

A Bild információi szerint a 30 éves orosz harcos, Iszlam Makhacsev lehet a következő ellenfele az ír szupersztárnak, amiről már keringenek pletykák a küzdősport berkein belül. Makhacsev ügynöke is kijelentette, azon dolgoznak, hogy összehozzák a „gigaharcot” McGregorral. 

Az összecsapás azért is lehet különleges, mert 

Makhacsev edzője és tanácsadója az a bizonyos habib Nurmagomedov, aki aktív pályafutása alatt már legyőzte McGregort a ketrecben. 

Az UFC jelenlegi eseményeinek főmérkőzései egészen februárig már le vannak kötve, a jelenlegi információk szerint márciusi dátumra tervezik a harcot a felek. Nem lenne egyszerű dolga az ír harcosnak orosz riválisa ellen, mivel Makhacsev eddig mindössze egy alkalommal szenvedett vereséget, és 21 harc után hagyta el győztesen a ringet. 

A UFC idén tavasszal készített összefoglaló videót Iszlam Makhacsev eddigi legemlékezetesebb pillanatairól. Az orosz harcos 2015 májusában debütált az Octagonban.

(Borítókép: Getty Images)  • Hírek
  • Hírek