Így csapatja Rossi otthon a farmon

2013.07.24. 16:42

Nagyszerű reklámvideóban mutatja meg Valentino Rossi, mi neki az aktív pihenés: sportszergyártóját két másik motorostársával elvitte saját, Tavullia melletti versenypályájára motorozni.

"Gyerekként a motoros arról álmodik, hogy egyszer majd meg tudja venni a saját pályáját. Úgy három éve találtunk rá erre a területre, ami közel van az otthonomhoz, és kanyarról kanyarra megépítettük. Motorokon nőttem fel, ez a szenvedélyem, folyamatosan próbálom fejleszteni a képességeimet azzal, hogy más és más stílusokat próbálok ki, MotoGP, motokrossz, supermoto. Egyedül sosem jövök ki, mindig elhozok egy-két barátot" - magyarázza Rossi a videón.

Most épp Thomas Chareyre kétszers supermoto-világbajnokot és a 13-szoros TT-dobogós Guy Martint. Hárman csapattak egyet, lássuk!

Dainese Presents: Rossi's Ranch

"Bárki, aki idejön, remekül szórakozik, és nagy mosollyal az arcán száll le a gépről. A határon menni, ez ugyanolyan, mint mikor életemben először ültem motoron. A szenvedély és hogy élvezd, ez a legfontosabb a motorozásban" - meséli Rossi.

Aki még jobban meg akarja ismerni a pályát, itt van még egy videó Rossi sisakkamerájából, a Motor Ranch-ről.

Giro di pista di Valentino Rossi al moto ranch