Ivó, Milán
EUR 384,40 Ft
USD 363,95 Ft
5 °C
26 °C

Újabb halálos gázolás motorversenyen

2013.08.05. 09:51

Pár héttel a supersportos Andrea Antonelli halálos balesete után most az oldalkocsis világbajnokság asseni, első futamán történt tragédia: a német Sandor Pohl, aki Stefan Kiser utasa volt a gépben, meghalt. A Kiser-Pohl kettős megpördült, Pohl a pályára került, és egy utánuk érkező motor nagy sebességgel elgázolta. Szörnyethalt.

A versenyt leállították, de a napi programot nem függesztették fel, csúszással, de megtartották a második futamot.

Alig 3 éven belül ez a negyedik gázolásos halálos baleset vb-futamon. 2010 szeptemberében, Misanóban a Moto2-es futamgyőztes, Soja Tomizava halt meg, amikor bukott, de az ideális íven maradt, és már nem tudták kikerülni. 2011 októberében, Malajziában a MotoGP-s Colin Edwards és Valentino Rossi ütötte el Marco Simoncellit, aki előttük esett. Legutóbb, Moszkvában Antonelli volt az áldozat.

Nagy probléma, hogy a hasonló esetekre nem lehet felkészülni, ha valaki az aszfalton marad, teljesen védtelen, a mögötte jövők pedig tehetetlenek.

A videót csak felkészült idegzetű olvasóinknak javasoljuk megnézni.

Crash Sandor Pohl in Assen, Netherlands - Crash Accident de Sandor Pohl à Assen, Pays Bas 04 08 2013

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás