Erik, Alexandra
EUR 383,54 Ft
USD 366,10 Ft
9 °C
23 °C

Gerincét törte a Spában súlyosat bukó GP2-pilóta

2015.08.23. 10:00

A szombati hírekkel ellentétben mégsem úszta meg sérülés nélkül óriási balesetét Spában a GP2-versenyző, Daniel De Jong. Az Autosport.com pár órával a bukás után arról számolt be, hogy De Jongnak nem lett baja, ám vasárnap reggelre kiderült, nagyon is lett: négy órán át műtötték csigolyatörésekkel.

A helyszínről helikopterrel szállították el, az operációt aztán Liege-ben hajtották végre. A hármas és az ötös csigolyája tört el, a beavatkozás jól sikerült. A pilóta felépülése hosszú időt fog igénybe venni, arról szerencsére nincs hír, hogy maradandó károsodást szenvedett volna.

De Jong a francia Pierre Gaslyval koccant össze a balesetnél, ő később 10 másodperces büntetést kapott, a futamot tudta folytatni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek