Rossi: Aki az ellenfelem bántja, az nekem nem drukkerem

2015.10.23. 10:52

Rossi a nagy kiakadással egyidőben kifejezte szánakozását amiatt is, hogy barátját, az olasz Ducati-pilótát, Andrea Iannonét még a hazájukban is támadták amiatt, hogy megelőzte őt az ausztrál futamon.

"Akik Iannonét bántják, nem a rajongóim. Sajnos, ezek az emberek hülyék. És sajnos a közösségi oldalak korában élünk, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, akkor is, ha az hülyeség. Az emberek irigylik a szerencsésebbeket, a tehetségesebbeket, és akik abból élnek, amit szeretnek. Az én csatornáimon is gyakran felbukkannak ezek a hülyék, akik az anyukámat emlegetik. Sajnos, velük képtelenség szót érteni, teljes időpocsékolás. Együttérzek Andreával, ő csak tette a dolgát, az a feladata, hogy megpróbáljon legyőzni engem" - mondta Rossi.

Iannone, Rossi és Lorenzo Malajziában, jó hangulatban
Iannone, Rossi és Lorenzo Malajziában, jó hangulatban

Iannone szerencsére nem sokat érzett a gyűlölködők rosszindulatából, azt mondta, az Instagramján és a Twitterén is sokan gratuláltak neki, és a hozzászólók 90 százalékban jóindulatúak voltak.

A Rossinál 10 évvel fiatalabb olasz az utolsó előtti kanyarban ment el Rossinak, aki így nem harmadik, hanem negyedik lett, és három ponttal kevesebbet kapott. 14 helyett így 11 pontos előnnyel kezdi az utolsó két futamot csapattársa, Jorge Lorenzo előtt.