Botond, Mózes
EUR 390,35 Ft
USD 374,58 Ft
12 °C
29 °C

Mick Schumacher: kettőből kettő

2016.04.10. 17:47

Mick Schumacher szombaton az F4-es versenysorozat első állomásán mindent vitt Misanóban, mindkét futamot megnyerte Michael Schumacher fia.

Az első futamot a második rajtrácsról nyerte a mexikói Raul Guzman és az amerikai Manuel Correa Juan előtt. Schumacher a negyedik körben állt az élre, és innen tartotta meg vezető pozícióját.

„Nagyszerűen ment, a versenysebességem egyszerűen fantasztikus volt. A csapatomnak ajánlom a győzelmem, remek munkát végeztek" – mondta az olasz Prema Powerteam pilótája.

A második futamban eleredt az eső, a safety car is bement a pályára, de a 17 éves német versenyző ezt a helyzetet is jól kezelte.

Egyelőre marad az F4-ben, nem siettetik az esetleges Forma-1-es szereplést. Azt képtelen lesz elkerülni, hogy az apjához hasonlítsák, de erről ő is tesz, ugyanúgy ünnepel, ahogy Michael. A pódiumon kimutat a csapatára.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek