Ödön
2 °C
11 °C

Mindenki a másikra mutogat a drámai MotoGP-ütközés után

2018.05.07. 17:27

Nincs egyetértés a jerezi MotoGP-futam utolsó köreiben történt elég fontos ütközés után a résztvevők között: a hét körrel a leintés előtt a 2-4. helyekről bukó hármasból Dani Pedrosa, és Andrea Dovizioso a másikat hibáztatja.

A két ducatis, Lorenzo és Dovizioso haladt a 2-3. helyeken, amikor Pedrosa hátulról beléjük ütközött, de a felelősséget egész másképp látták.

  • A hármas közepén haladó Dovizioso szerint Pedrosáé volt a nagyobb hiba, hiszen ő jött hátulról, neki kellett volna alkalmazkodnia,
  • a hátulról érkező Pedrosa viszont azt mondta, ő mindent úgy csinált, mint korábban, Doviziosóék mentek lassabban, mint kellett volna, Lorenzo pedig nem nézett hátra minden irányban, és nem foglalkozott vele, hogy ő ott jön mögötte.
  • A szendvics közepére kerülő Lorenzót nem idézte az Autosport.

Abban viszont mindketten egyetértettek, hogy helyes döntés született, amikor egyik pilóta sem kapott büntetést az ütközésért.

Közben a MotoGP egy elég jó videót osztott meg az esetről, amiben Jorge Lorenzo hátsó kamerájából is láthatjuk a bukást, illetve ahogy Pedrosa nagy ugrással repül le a motorjáról.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?