Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Dermesztő videó Button csapattársának spái bukásról

2018.05.10. 12:44

Szombaton tartották az endurance-vb 2018-19-es szuperszezonjának idénynyitóját, amit Fernando Alonso nyert meg két társával az egyik gyári Toyotát vezetve. A leintésig úgy tűnt, a hétvége két legnagyobb balesete ugyanott, ugyanúgy történt: az Eau Rouge-ban hajtott a falba Pietro Fittipaldi (még az időmérőn), majd Harry Tincknell a futamon.

A közvetítés közben lehetett látni Matavos Iszaakjan LMP1-es kocsijának roncsait is – a mentés idejére be is jött a biztonsági autó –, de csak most került elő egy felvétel arról, mekkorát is bukott az SMP Racing orosz pilótája, aki levegőbe is emelkedett az Eau Rouge után a Raidillonban.

A levegőbe emelkedés után legalább két hátraszaltót tett meg a levegőben az orosz, mire a kocsival landolt a szalagkorlátban. Csodával határos módon az orosz sértetlenül szállt ki a kocsiból,  és a későbbi kivizsgálás során sem találtak nála semmi problémát.

Az SMP Racingben indul a WEC-ben Jenson Button is, de ő a csapat másik autóját vezeti majd a Le Mans-i 24 óráson, ahol a korábbi F1-pilóta Vitalij Petrov és Mihail Aljosin társaként indul majd. Spában a két orosz vezette a kocsit felváltva a megszokott háromfős csapatokkal szemben.

via Motorsport