Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Balesetben halt meg a Moto3 junior világbajnoka

2018.06.11. 17:00

Barcelonában, a Moto3 junior-világbajnokság Katalán Nagydíján bukott hatalmasat a mindössze 14 éves spanyol Andreas Perez, aki hétfőn belehalt sérüléseibe, írta a BBC. A Real Avintia Racing pilótája az ötödik körben esett nagyot. Helikopterrel kórházba szállították, de nem tudták megmenteni az életét.

Perez tavaly robbant be, amikor a tehetségeknek kiírt European Talenc Cup két versenyét is megnyerte és többször is dobogóra állhatót. Később a negyedik helyen végzett, majd megnyerte a Moto3-as kategória junior világbajnoki címét is.

A MotoGP közleményében az áll, hogy a gyors orvosi segítség is kevés volt most a segítséghez és bár a kórház dolgozói is mindent elkövettek a fiatal versenyző életének megmentéséért, Perez hétfőn reggel elhunyt.