Újra beszáll csapatába Michelisz Norbert

2018.10.15. 09:02

2017-ben kétszer is autóba ült saját csapatában, a M1RA-ban Michelisz Norbert, akkor még a TCR International Seriesben szerzett egy pole pozíciót, majd csapattársai helyezését védve második és hatodik helyeket a Hungaroringen, a thaiföldi Buriramban pedig futamgyőzelemig jutott.

Hasonló teljesítmény reményében ül újra autóba M1RA-autóba a hétvégén a TCR Európa-kupa barcelonai idényzáróján, ahol Nagy Dánielt segíti majd a minél jobb eredmény elérésében. Michelisz jelenléte a második plusz, amit a M1RA kap Spanyolországban, hiszen a büntetősúlyok is kedveznek a Hyundainak.

„Valahányszor velünk tart, az nagy érzelmi pluszt ad a csapatnak. Hatalmas megtiszteltetés egy világklasszis versenyzővel együtt dolgozni mindenkinek a M1RA-nál, így elképesztően büszkén és izgatottan várjuk ezt a versenyhétvégét Barcelonában. Hatalmas köszönettel tartozunk a szponzorainknak és mindazoknak, akik segítettek abban, hogy Norbi újra autóba ülhessen a M1RA-ban”  – kommentálta a jelentős erősítést Bári Dávid, a M1RA csapatvezetője. Michelisz elmondta, hogy családként tekint a M1RA-ra, és „WTCR-es Hyundai-versenyzőként érzem a felelősséget, így a legjobb tudásom szerint segítem a gyártót, a M1RA-t és Nagy Danit Barcelonában.”

Nagy és Michelisz mellett ott lesz a Hondával versenyző Tassi Attila is, aki az összetett negyedik helyéről vág neki az utolsó hétvégének.