Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Újra beszáll csapatába Michelisz Norbert

2018.10.15. 09:02

2017-ben kétszer is autóba ült saját csapatában, a M1RA-ban Michelisz Norbert, akkor még a TCR International Seriesben szerzett egy pole pozíciót, majd csapattársai helyezését védve második és hatodik helyeket a Hungaroringen, a thaiföldi Buriramban pedig futamgyőzelemig jutott.

Hasonló teljesítmény reményében ül újra autóba M1RA-autóba a hétvégén a TCR Európa-kupa barcelonai idényzáróján, ahol Nagy Dánielt segíti majd a minél jobb eredmény elérésében. Michelisz jelenléte a második plusz, amit a M1RA kap Spanyolországban, hiszen a büntetősúlyok is kedveznek a Hyundainak.

„Valahányszor velünk tart, az nagy érzelmi pluszt ad a csapatnak. Hatalmas megtiszteltetés egy világklasszis versenyzővel együtt dolgozni mindenkinek a M1RA-nál, így elképesztően büszkén és izgatottan várjuk ezt a versenyhétvégét Barcelonában. Hatalmas köszönettel tartozunk a szponzorainknak és mindazoknak, akik segítettek abban, hogy Norbi újra autóba ülhessen a M1RA-ban”  – kommentálta a jelentős erősítést Bári Dávid, a M1RA csapatvezetője. Michelisz elmondta, hogy családként tekint a M1RA-ra, és „WTCR-es Hyundai-versenyzőként érzem a felelősséget, így a legjobb tudásom szerint segítem a gyártót, a M1RA-t és Nagy Danit Barcelonában.”

Nagy és Michelisz mellett ott lesz a Hondával versenyző Tassi Attila is, aki az összetett negyedik helyéről vág neki az utolsó hétvégének.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?