Makaóban másodszor születtem meg

2018.11.26. 12:53

Nyolc nappal a balesete után hétfőn elhagyhatta a kórházat a 17 éves Sophia Flörsch, aki a november 18-i Forma-3-as Makaói Nagydíjon szenvedett csigolyatörést egy horrorbalesetben.

"Ma hazarepülök, nagyon örülök, hogy viszontláthatom a családomat és a barátaimat" - írta Facebook-oldalán Flörsch, akinek a bukásban eltört a hetes nyakcsigolyája, ezért múlt hétfőn meg kellett operálni.

"November 18-án, Makaóban másodszor születtem meg" - fogalmazott a 18. születésnapját szombaton ünneplő Flörsch, aki a Forma-3-asok évzáró, makaói versenyén egy hosszú egyenesben, több mint 275 kilométer/órás sebességnél ütközött egyik riválisának autójával. Versenygépe a levegőbe emelkedett, és lassulás nélkül kirepült a pályáról, nekicsapódott a kerítésnek és egy fotósbódénak. A balesetben további négy ember sérült meg.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vizsgálatot indított. A karambol okai egyelőre tisztázatlanok, de Jean Todt, az FIA elnöke azt mondta, a vizsgálat lezárása után "levonják a következtetéseket, és meghozzák a szükséges döntéseket". (MTI/Index)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport