Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Kilenc év után autót cserél a rali-Eb-n küzdő Herczig

2018.12.08. 09:03

Hosszú idő után lecseréli a Skodát a rali-Európa-bajnokságon szereplő Herczig Norbert, aki kilenc év után szakít a cseh márkával. Marad viszont a konszernen belül, hiszen 2019-től a Baumschlager Rallye & Racing által felkészített Volkswagen Polo GTI R5-tel vág neki a sorozatnak a Mol Racing Team tagjaként.

„Nehéz döntés volt, de bízom benne, hogy hasonló, vagy akár jobb eredményeket is elérhetünk a Volkswagennel” – nyilatkozta a négyszeres magyar bajnok Herczig.

Herczig és navigátora, Ferencz Ramón hat ralin indult a 2018-as szezonban, ebből kettőn is dobogót szerzett, így végül a hatodik helyen zárták az összetettet, erre építve lépnének tovább 2019-ben, amikor már hazai pályán is versenyezhetnek majd, jövőre ugyanis Nyíregyházán rendezik az Eb utolsó állomását – ez 2019. november 8-10. között lesz majd.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?