Rettentő dögös kocsifestésre váltott Michelisz csapata

Hyundai i30N-TCR-MiraRacing2019-pressLAT
2019.03.22. 11:02

Elhagyva a 2017-es és 2018-as fehér alapú mintát, a Hyundai Motorsport gyári színeit felvéve folytatja a szereplést Michelisz Norbert és Bári Dávid versenycsapata, a M1RA. A leleplezés a budapesti AMTS Nemzetközi Automobil és Tuning Show-n történt meg.

A halványkék alapszínt a Hyundai Motorsporttól vették át, ehhez illeszkedően megtartották a M1RA tavalyról ismert mintáit, amik a már ismert piros mellett sötétebb tónust kaptak.

Büszke vagyok arra, hogy tavaly szoros kapcsolatot sikerült kialakítanunk a Hyundai Motorsporttal, és nagy elismerésnek tartom, hogy az autóinkkal idén a gyártó színvilágát képviselhetjük az Európa-kupában. Olyan arculatot szerettünk volna alkotni, amely egyrészt hűen ötvözi a Hyundai i30 N széria és a M1RA jellemzőit, másrészt lendületességével jól passzol a fiatalos csapatunkhoz, élen a 19-20 éves pilótáinkkal

– árulta el a 2019-es festésről a M1RA vezetője, Bári Dávid.

A csapat idén a TCR Európa-kupa bajnoki címét célozza meg, két pilótájuk a sorozat tavalyi ötödik helyezettje, egyben a WTCR legjobb 2018-as szabadkártyása, Nagy Dániel, illetve a TCR Ázsia és a TCR Malajzia német címvédője, a 2018-as idény legtöbb TCR-győzelmét begyűjtő Luca Engstler lesznek.

A két kocsi alapmintája a szezonra a pilóták egyéni szponzorai miatt természetesen minimális mértékben még módosul.

Ne maradjon le semmiről!