Bernát, Felícia
EUR 384,49 Ft
USD 363,55 Ft
7 °C
31 °C

Menet közben szállt át ellenfele motorjára, majd leütötte

2019.03.25. 13:24

Hihetetlen videó került elő a hétvégén egy februári motorversenyről, Costa Ricából. A helyi Superbike-bajnokság Grupo Sur nevű pályán rendezett futamán a célegyenesben Marion Calvo kiment előzni Jorge Martinezt, de motorjával meglökte ellenfelét, aki elveszítette egyensúlyát, és a másik motor felé dőlt.

Sikerült abban megkapaszkodnia, és mivel a saját motorjára esélytelen volt, hogy visszamásszon, Calvóén próbált megmaradni. Össze is jött, Martinez motorja gazdátlanul leszáguldott a pályáról, Calvo pedig nagy fékezés végén megállította a gépét a potyautassal maga mögött.

Mikor biztonságba értek, Martinez egy jobbhoroggal leütötte Calvót, aki a motorjával együtt eldőlt. Hamar erőre kapott, és a pálya közepén visszaütött Martineznek.

Az eseményeket eddig látjuk a videón, ami biztos, hogy senki nem sérült meg. Illetve, hogy mindkét versenyzőt két évre eltiltotta a Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség (FIM) - amint arról beszámolt az olasz Sky.it.

Tavaly szeptemberben a Moto2-ben Olaszországban történt egy hasonlóan meghökkentő, de nem ennyire szürreális eset, amikor Romano Fenati menet közben átnyúlva rántotta be ellenfele fékét. Ott sem sérült meg senki, és ugyan Fenatit az első enyhe büntetése után hosszú időre eltiltották, az idei első Moto2-futamon már ismét rajthoz állhatott.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás