Vissza a rovatcímlapra PH Sport - -
Belföld Külföld Európai Unió Tech Gazdaság Bulvár Vélemény Sport Kult Lapcsalád
Percről percre
Cikkek
Eredmények
Program
Éremtáblázat
Magyarok
Magyar érmesek
Képek
Esélyek
Történelem
Helyszínek
Olimpikonnaplók
 
Dopping

1. USA 35 39 28 102
2. CHN 32 17 14 63
3. RUS 27 27 38 92
4. AUS 17 16 16 49
5. JPN 16 9 12 37
6. GER 14 16 18 48
7. FRA 11 9 13 33
8. ITA 10 11 11 32
9. KOR 9 12 9 30
10. GBR 9 9 12 30
  ...
13. HUN 8 6 3 17


Olimpia 2004 - Pálinger Katalin naplója
Pálinger Katalin naplója
További naplók:
Fodor Rajmund 
Vereckei Ákos 
Zubor Attila 

augusztus 15.
Pálinger Katalin athéni képei I.
Pálinger Katalin athéni képei II.
Végre túl vagyunk az első meccsen, ráadásul nyertünk is, úgyhogy egy kicsit már oldódik a feszültség. Ma reggel sokáig aludtunk, délelőtt egy kicsit még átvettük a kínaiak elleni taktikát, aztán jöhetett egy bőséges reggeli. Mivel ilyen korán, helyi idő szerint fél 3-kor, volt a meccs, nem ebédeltünk, csak reggeliztünk.

A Kína elleni meccsről talán annyit, hogy a várakozásoknak megfelelően nem volt könnyű mérkőzés. Tudtuk, hogy rendkívül fegyelmezettek, nagyon gyorsak, remek a lábmunkájuk és 60 percig bírják erővel. Szerencsére mi is bírtuk, és első meccshez képest nem játszottunk rosszul. Sőt kezdetnek nagyon is jó! A saját teljesítményemmel viszont nem vagyok maradéktalanul elégedett, igaz, hogy fogtam ziccereket, de például egyetlen szélről érkező lövést sem tudtam hárítani.

Márpedig ez nagyon fontos lenne, ugyanis ez a védekezésünk gyengébb pontja, azaz rám hárul a feladat, hogy megakadályozzam az ellenfél gólszerzését. De semmi gond, a holnapi edzésen lehet gyakorolni az ilyen szituációkat.

A mai este már a pihenésé, megnéztük a vízipólós fiúk meccsét a szerbek ellen, szurkoltunk nekik. És persze majd figyeltük az esti döntőket is, és Nagy Titi győzelmét. Többnyire persze az olimpiai faluból, tévén keresztül tudjuk követni az eseményeket, a helyszínen majd holnap a kézis fiúknak fogunk szurkolni.

Itt a faluban nem nagyon tudjuk elfoglalni magunkat, ha véget érnek a közvetítések, akkor nem sok program marad. De majd igyekszünk találékonyak lenni, nem akarunk sokat unatkozni.

Honlapomon további híreket, érdekességeket találhat.




augusztus 14.
Pálinger Katalin athéni képei I.
Pálinger Katalin athéni képei II.
Pénteken este óriási élményt jelentett a megnyitó ünnepség, még akkor is, ha jó részét a közeli tornacsarnokból kivetítőn néztük végig. Viszont a bevonulás igazán fantasztikus volt, számomra egyértelműen ez volt a nyitány legnagyobb élménye. Készült rólam közös fotó Martina Navratilovával és Juan Carlos Ferreroval.

Szép volt a megnyitó, de nagyon fárasztó is egyben, mert igen későn értünk haza. Ennek örömére viszont sokáig aludhattunk, utána pedig mentünk szurkolni a fiúknak, és nagyon örültünk a győzelmüknek.

Aztán persze nekünk is volt edzésünk, gyakoroltuk a kínaiak elleni feladatokat. Még a szombat estét is taktikázással töltöttük, aztán irány a szobákba. Ma már korábban fekszünk, ki kell magunkat pihennünk a meccsre. Hogy izgulunk-e? Mi tagadás, jó lenne már túlesni az első mérkőzésen, oldódna a feszültség, kicsit felszabadultabbak lennénk.

Honlapomon további híreket, érdekességeket találhat.



« 1 | 2 »

h i r d e t é s

Impresszum | Hirdetési árak | Szerzői jogok
© 2024 Index.hu Rt