Vissza a rovatcímlapra PH Sport - Olimpia 2004 Program
Belföld Külföld Európai Unió Tech Gazdaság Bulvár Vélemény Sport Kult Lapcsalád
h i r d e t é s
Percről percre
Cikkek
Eredmények
Program
Éremtáblázat
Magyarok
Magyar érmesek
Képek
Esélyek
Történelem
Helyszínek
Olimpikonnaplók
 
Dopping

1. USA 35 39 28 102
2. CHN 32 17 14 63
3. RUS 27 27 38 92
4. AUS 17 16 16 49
5. JPN 16 9 12 37
6. GER 14 16 18 48
7. FRA 11 9 13 33
8. ITA 10 11 11 32
9. KOR 9 12 9 30
10. GBR 9 9 12 30
  ...
13. HUN 8 6 3 17


kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap hétfő
08.24. 08.25. 08.26. 08.27. 08.28. 08.29. 08.30.
12. 13. 14. 15. 16. 17. +1.

Olimpia percről percre

4. 7. perc | ONLINE »
Nincsen víz, csak cseppek és bugyborékok között süvöltő magyar olimpikonok. Ezúttal is győztünk, olimpikonok vagyunk. Kérem mondják hangosan.

"A mértéktartó tréfák szórakoztatnak, a szertelenektől haragra gerjedünk." - fogalmaz Seneca, akinek Hupákhübrisz téren van tésztamenzája.

Öröm, boldogság. tovább »

22:55 | Nem jutott döntőbe a Dream Team Kosárlabda »
Kiesett az amerikai kosárlabda-válogatott, így az athéni olimpián csak a bronzéremért játszhat. Az argentinok végig vezettek, és magabiztosan győzték le az olimpiai bajnoki cím védőjét. A másik elődöntőn Olaszország kiverte Litvániát. tovább »

22:54 | Kettős amerikai siker férfi rúdugrásban Atlétika »
Kettős amerikai siker született férfi rúdugrásban az athéni olimpián. Az aranyérmet Timothy Mack, az ezüstöt pedig Toby Stevenson szerezte meg. A magas színvonalú versenyen 5,85 m-ig hárman - Mack, Stevenson és a világbajnok olasz Giuseppe Gibilisco - együtt haladtak, az 5,90-et azonban már csak a két amerikai ugrotta át, igaz az olasz is folytatta a viadalt, miután két kísérletét átvitte a következő magasságra. A verseny az újabb öt centis emelés után dőlt el, ugyanis az 5,95 m-t csak Mack ugrotta át, aki már olimpiai bajnokként a "bűvös" 6 méterrel is megpróbálkozott, ám az egyéni csúcs elmaradt.

22:16 | Annus és Fazekas is adott vizeletet - a magyar szövetségnek
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség hiába várta péntek délutánig a Szombathely közeli bucsui határátkelő osztrák oldalán Athén aranyérmes kalapácsvetőjét, Annus Adrián nem adott vizeletmintát a WADA embereinek. Néhány órával korábban, reggel viszont a magyar atlétikai szövetség megbízottjai szúrópróbaszerű ellenőrzést hajtottak végre Annusnál és klubtársánál, Fazekas Róbertnél is. Nekik vizeltek. A NOB pénteken nem döntött a dobóatléta ügyében. A magyar vezetők cáfolták, hogy lenne olyan szabály, amely alapján Magyarországot kizárnák az olimpiáról, ha újabb sportoló bukna meg a doppingellenőrzésen. tovább »

22:16 | Annus és Fazekas is adott vizeletet - a magyar szövetségnek Atlétika »
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség hiába várta péntek délutánig a Szombathely közeli bucsui határátkelő osztrák oldalán Athén aranyérmes kalapácsvetőjét, Annus Adrián nem adott vizeletmintát a WADA embereinek. Néhány órával korábban, reggel viszont a magyar atlétikai szövetség megbízottjai szúrópróbaszerű ellenőrzést hajtottak végre Annusnál és klubtársánál, Fazekas Róbertnél is. Nekik vizeltek. A NOB pénteken nem döntött a dobóatléta ügyében. A magyar vezetők cáfolták, hogy lenne olyan szabály, amely alapján Magyarországot kizárnák az olimpiáról, ha újabb sportoló bukna meg a doppingellenőrzésen. tovább »

22:02 | Brazil-olasz döntő férfi röplabdában Röplabda »
Az olasz férfi röplabda-válogatott jutott elsőként a döntőbe az athéni olimpián, miután simán nyert az orosz csapat ellen. A másik ágon a brazilok kerültek a fináléba.
Elődöntő eredmények:
Brazília-Egyesült Államok 3-0 (16, 17, 23)
Olaszország-Oroszország 3-0 (16, 17, 16)

21:50 | Dánia-Korea döntő női kézilabdában Kézilabda »
A negyeddöntőben a magyarokat búcsúztató világbajnok franciák nem jutottak a döntőbe az athéni olimpia női kézilabdatornáján, miután a legjobb négy között egygólos vereséget szenvedtek a dél-koreaiaktól. A másik ágon a címvédő Dánia került a végjátékba, miután magabiztosan győzött az ukránok ellen.
Elődöntő eredmények:
Dánia-Ukrajna 29-20 (13-11)
Koreai Köztársaság-Franciaország 32-31 (15-15)

21:40 | Marion Jones elváltotta magát Atlétika »
A Marion Jones-al felálló amerikai 4x100-as amerikai váltó elváltotta magát, így kiesett a döntőből. A győzelmet végül a jamaikaiak szerezték meg az oroszok előtt.

21:37 | A Dream Team nem jutott a döntőbe Kosárlabda »
Az argentin férfi kosárlabda-válogatott legyőzte az amerikai együttest, az úgynevezett Dream Teamet az athéni olimpia elődöntőjében. A világbajnoki ezüstérmes argentinok végig vezetve nyerték meg a mérkőzést 89-81-re. Ezzel biztossá vált, hogy 1988 után először ismét nem az amerikaiak állhatnak fel a dobogó tetejére.

A dél-amerikai csapat legeredményesebbje a San Antonio Spurst erősítő Manu Ginobili volt 29 ponttal, míg a profiliga játékosaiból összeállított amerikai együttesben Stephon Marbury volt a legjobb 18-cal.

21:30 | Olasz bronzérem labdarúgásban Foci »
Az olasz labdarúgó-válogatott szerezte meg a bronzérmet az athéni olimpia férfi labdarúgótornáján, miután a pénteki helyosztón az AC Parmában futballozó Alberto Gilardino 8. percben szerzett találatával egygólos győzelmet aratott a viadal meglepetéscsapata, Irak ellen.
Eredmény a 3. helyért:
Olaszország-Irak 1-0 (1-0)

21:29 | Kínai arany a 110 m-es gátfutásban Atlétika »
A kínai Liu Hsziang (Liu Xiang) 12.91 mp-es világcsúcsbeállítással nyerte a férfi 110 m-es gátfutás olimpiai bajnoki címét Athénban. Az idei világranglistát vezető sprinter legnagyobb ellenfele, a középdöntőben szó szerint elbotló amerikai Allen Johnson távollétében egyértelmű esélyese volt a döntőnek, s ennek megfelelően magabiztosan futva, hatalmas fölénnyel győzött. Liu a brit Colin Jackson 1993-ban elért világrekordját állította be. A második helyért hatalmas harc folyt, az ezüstérmet végül az amerikai Terrence Trammell szerezte meg, így tovább bővítette "kollekcióját", hiszen Sydneyben és a tavalyi párizsi világbajnokságon is a dobogó második fokára állhatott fel. A harmadik helyen a címvédő kubai Anier Garcia ért célba.

21:29 | Ausztrália nyerte a férfi gyeplabda tornát Gyeplabda »
Ausztrália hosszabbításban, aranygóllal legyőzte a címvédő holland csapatot az athéni olimpia férfi gyeplabdatornájának döntőjében, s története során először lett ötkarikás bajnok. A bronzérmet - szintén aranygóllal - a németek szerezték meg.

20:51 | Vaszi Tünde idei legjobbját ugrotta Atlétika »
Hármas orosz siker született a női távolugrás döntőjében. Vaszi Tünde idei legjobb eredményét érte el, ami a nyolcadik hely megszerzésére volt elég. tovább »

20:21 | Nem fenyeget minket kizárás
Nincs olyan szabály, amely alapján doppingoló sportolóink miatt kizárhatnák a magyar olimpiai csapatot az athéni játékokról, erősítették meg az Indexnek sportvezetőink. tovább »

20:15 | Vörös Zsuzsát nem zavarta meg az esélyesség Öttusa »
"Ha az élről tudok indulni a futásban, akkor azt hiszem, nem lesz gond, és olimpiai bajnok leszek" - mondta az Indexnek az öttusázó Vörös Zsuzsa athéni megmérettetése előtt. Igaza lett, mert őt nem zavarta meg az esélyesség. tovább »

18:42 | 'Ez az olimpia a legkínosabb mind közül'
Ezerkétszáz magyar doppingtesztet végeztek el az első félévben a magyar olimpikonokon, és valamennyi negatívnak bizonyult. Az olimpián mégis lebukott eddig három súlyemelő, a diszkoszvető Fazekastól elvették aranyérmét, a kalapácsvető Annustól pedig el akarják. Molnár szerint agyrém, hogy a vezetőknek kellett volna visszatartani Fazekast. Nagy pofonokat kapott a magyar sport, olyan nagyokat, mint még soha. tovább »

18:40 | Olimpiai döntőben a vízipóló-válogatott Vízilabda »
Magyarország megvédheti olimpiai bajnoki címét, mert az elődöntőben az orosz válogatottat 7-5-re megverte. Az utolsó mérkőzésen egyszer már legyőzött ellenfél egyszer sem tudott vezetni a magabiztosan játszó Kásásék ellen. Az orosz válogatott szövetségi kapitánya a Csomakidzét kipontozó játékvezetőket okolja a vereségért. A döntőben a görög válogatottat legyőző Szerbia-Montenegróval találkozik Kemény Dénes csapata. tovább »

18:33 | Schmitt és Gyurcsány egymásra mutogatnak
Bár a doppingesetekkel csak az athéni játékok után szeretne foglalkozni a MOB, Schmitt Pál elnök szerint egy márciusi kormányrendelet értelmében Gyurcsány Ferenc sportminiszter a felelős. A GYISM eddigi irányítója, jelenlegi kormányfőjelölt úgy nyilatkozott, az Athénban történt esetekért az felel, aki az egész olimpiai felkészülésért. Gyurcsány és Schmitt szombaton találkoznak Athénban. A politika közbeszól. tovább »

18:24 | Ritter az első számú esélyes ellen kezd Birkózás »
Az athéni olimpián szereplő szabadfogású birkózócsapat legnagyobb esélyese, Ritter Árpád talán a lehető l legkeményebb ellenfelet kapta meg a 74 kg-osok péntek délutáni sorsolásán, ugyanis első csoportmeccsét a sportág legendája, Buvajsza Szajtyijev ellen vívja szombaton délelőtt. A 2002-ben és 2003-ban Európa-bajnok, 2001-ben Budapesten Eb-3. 29 éves magyar klasszis riválisa 1996-ban Atlantában olimpiai bajnok volt, 1995-ben, 1997-ben (76 kg), 1998-ban, 2001-ben (76) és 2003-ban pedig világbajnok. Ezenkívül 2000-ben és 2001-ben, mindkétszer a 76 kg-osok között a kontinens legjobbjának bizonyult Szatyijev. Ritter szombaton magyar idő szerint 9 órától lép szőnyegre az orosz csillag ellen. Szintén szombaton kezdi meg athéni szereplését a 21 éves Wöller Gergő, aki a 60 kg-osok között 8:30-tól a kirgiz Ulan Nadurbekkel találkozik. A folytatásban 16:30-tól a kétszeres Eb-2. (2001-Budapest, 2002-Baku), s idén Eb-3. ukrán Vaszil Fedorosin lesz a rivális.

17:54 | Annus nem vizelt újra
A kalapácsvetés - jelenlegi állás szerint - athéni bajnoka, Annus Adrián nem tett eleget a nemzetközi doppingellenes ügynökség, a WADA kérésének és nem adott az ellenőröknek újabb mintát négyig a bucsui határállomás osztrák oldalán, ahol vártak rá. Ezzel újabb magyar arany került közvetlen veszélybe. tovább »

17:35 | Vörös Zsuzsa olimpiai bajnok Öttusa »
Vörös Zsuzsanna már a második szám után élre állt, és egésznapos remek teljesítményével nyerte a magyar női öttusa első olimpiai bajnoki címét. tovább »

17:30 | Vörös Zsuzsa megnyerte az öttusát Öttusa »
A női öttusázók versenyében elsőként ért a célba Vörös Zsuzsanna, aki első magyar nőként nyert a sportágban olimpiai aranyat. Ezzel tizenhat év után nyertünk aranyérmet öttusában.

17:24 | Hatos Gábor befejezte szereplését Birkózás »
A 66 kilók szabadfogású birkózók között szereplő Hatos Gábor második mérkőzésén vereséget szenvedett a szabadfogású birkózók athéni olimpiai viadal, s ezzel búcsúzott a további küzdelmektől.

A magyar versenyző első összecsapásán, még délelőtt hosszabbítás után 3-1-re nyert a szlovák Stefan Fernyak ellen, délután viszont ugyanilyen arányban kikapott a török Ömer Cubukcitól.

17:23 | Vörös Zsuzsa az élről kezdi az öttusa utolsó számát Öttusa »
Az ötödik szám, a futás előtt Vörös Zsuzsa az első a női öttusázók között. 4456 pontot ért el eddig, ez a hendikep módszerben 41 másodperc előnyt jelent a futásban a lett Rublevska előtt. Vagyis ennyi előnnyel vághatott neki a háromezer méternek. Ha elsőként ér be a célba ő az olimpiai bajnok.

17:21 | Az ukrán Olefirenkótól is elveszik a bronzérmet
A NOB csütörtökön délután két doppingoló sportoló ügyében hozott határozatot. A közlemény szerint az ukrán evezős, Olena Olefirenko és a magyar súlyemelő, Kovács Zoltán megsértette a doppingellenes szabályokat Athénban. A 26 éves ukrán versenyzőnő tesztjét augusztus 22-én találták pozitívnak a négypárevezősök versenye után. Olena Olefirenko vizeletében Ethamivant találtak a doppingellenőrök, így vissza kell adja bronzérmét. Kovács Zoltán ügyében is ma határoztak, a magyar súlyemelőt doppingvétsége miatt diszkvalifikálták és kizárták az olimpiáról.

16:20 | Élre törnek a magyarok a dopping-örökranglistán
Az athéni játékokon belehúzott a magyar doppingstatisztika, hét esettel a kétes hírnevet jelentő, harminchárom országot számláló olimpiai örök-doppingranglista második helyén állunk, megosztva pozíciónkat a görög sportolókkal. Az athéni játékokon azonban az élen állunk, mert bár azonos esetszámot produkáltunk, mint a görögök, de nekünk több érmünk bánta a kémiai edzésmunkát. Az Index csúsztatásoktól sem mentes elemzése az olimpiai stimulánsok alig négy évtizedes történetéről. tovább »

16:18 | Egyperces előny futásnál Öttusa »
Vörös Zsuzsana öttusázó majdnem egyperces előnnyel kezdi az utolsó számot, a futást.

16:16 | Hajnal csak a 33. lett toronyugrásban Műugrás »
Nem került be a legjobb 18 közé, ezáltal pedig a középdöntőbe Hajnal András, aki pénteken a férfi toronyugrásban képviselte a magyar színeket. A 10 méter magasból végrehajtott hat ugrás alapján a Szolnoki HSE 22 éves sportolója 305,79 pontot gyűjtött, s így a 33 főt számláló mezőnyben az utolsó helyen végzett. Hajnalnak, aki pedig szinkrontoronyugrásban - Lengyel Imrével párban - 2002-ben felnőtt Európa-bajnoki második volt, egyénileg pedig 1998-ban toronyból junior Eb-aranyérmes, az olimpia nem hozott szerencsét 2000-ben, Sydneyben sem: akkor és ott a 34. lett toronyugrásban. (MTI)

16:00 | Vörös Zsuzsanna első helyen Öttusa »
Vörös Zsuzsanna 1124 pontot szerzett lovaglásban, így növelte előnyét az összetett versenyben. A második helyezett, a brit Kate Allenby öt rudat vert le, 1004 pontot szerzett. A harmadik helyezett lett Jelena Rublevskának két verőhibája volt és 1116 pontot kapott. Összetettben Vörösnek 4456 pontja van.

15:48 | Bronzéremért játszhat a férfi kéziscsapat Kézilabda »
Két góllal, 33-31-re kikapott Horvátországtól a férfi magyar kézilabda-válogatott az athéni olimpia elődöntőjében. A csapat valójában az eredménynél jóval simább vereséget szenvedett, ellenfele végig jobban játszott. A torna előtt még maximum a negyeddöntőbe várt alakulat viszont a bronzérmet még megszerezheti. tovább »

15:45 | Mádl a kormányfőváltás miatt nem utazik Athénba
Mádl Ferenc köztársasági elnök a kormányfőváltással kapcsolatban szükséges teendőkre, konzultációkra tekintettel, korábbi terveitől eltérően nem utazik Athénba, az olimpiai játékokra.

"Mádl Ferenc a még versenyben lévő magyar olimpikonoknak tisztes küzdelemben elért jó eredményt kíván. Az államfő külön is elismerését fejezi ki azoknak a sportolóinknak, akik tisztességes versenyben nyújtották képességeik legjavát, illetve felkészítőiknek és azoknak a sportvezetőknek, akik e teljesítmények eléréséhez hozzájárultak" - olvasható a közleményben. A közlemény kitér arra is: szomorú, hogy a magyar sport, "becsületes sportolóink teljesítményének megítélését is befolyásolja az a tény, hogy a NOB több magyar sportolót is kizárt az olimpiáról". (MTI)

15:38 | Partnerének ajánlja az aranyat a kajakos Kajak-kenu »
A német kenus, Christian Gille volt partnerének ajánlja ma délelőtt nyert aranyérmét. Thomas Zereske júniusban halt meg leukémiában.

15:34 | A NOB szerint sikeres az olimpia
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság szerint az athéni játékok "rendkívül sikeresek" az előzetes félelmek ellenére, hogy egy ilyen kis ország egyedül nem képes ekkora léptékű eseménysorozatot megrendezni. A vasárnap záruló seregszemlét utoljára bonyolították le ilyen formában, ilyen méretekben - a következő két olimpia alatt a NOB 117 kisebb-nagyobb változtatást (többek között csupán 28 sportág versenyét) engedélyez, hogy egyszerűbbé tegye a pályázó városoknak a szervezést. Görögország az 1952-es olimpiát rendező Finnország után a második legkisebb ország, amely belevágott abba, hogy otthont adjon a világ legnagyobb sportrendezvényének.

Athén 1997-ben 3,5 milliárd eurós tervezett költségvetéssel kezdett neki a munkáknak, de görög kormányforrások szerint végül közel 10 milliárdos költséggel fejezte be. Menetközben az építkezések elhúzódásával már a kivitelezés ellehetetlenülése fenyegetett, de az utolsó hónapok hajrájában elkészült a szükséges infrastruktúra, és a szervezők dicséretet kaptak ezért. (MTI)

15:02 | Döntős az amerikai női kosárcsapat Kosárlabda »
Az Egyesült Államok női kosárlabda válogatottja 66-62-re verte meg az orosz válogatottat, így a döntőbe jutott.

14:53 | Gerincsérvvel nyert olimpiát Majoros?
Az Index tudósítója az athéni magyar olimpiai sporttáborban járt, ahol az újdonsült olimpiai bajnokról, Majoros Istvánról kiderült, hogy szereti a Szécsi Pál slágereket, és hogy édesanyja fájó űrt hagyott az életében. Nagy vágya, így nem teljesülhetett, nem tudta magával vinni Görögországba, pedig anyja ott akart nyaralni. tovább »

14:28 | Délután négyig jelentkezhet Annus
A WADA megpróbált kapcsolatba lépni Annus Adriánnal, de lakása környékén többen köréjük gyűltek, veszélyben érezték magukat, és rendőrségi védelemmel elhagyták a környéket. tovább »

14:28 | Délután négyig jelentkezhet Annus Atlétika »
A WADA megpróbált kapcsolatba lépni Annus Adriánnal, de lakása környékén többen köréjük gyűltek, veszélyben érezték magukat, és rendőrségi védelemmel elhagyták a környéket. tovább »

14:14 | Rogge: a doppingolók hiteltelenné teszik az olimpiát
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, Jacques Rogge úgy véli, a doppingellenőrzéseknél csak a 'zéró tolerancia' elve elfogadható, és az igen szigorú eljárásmód 'működik is'. Athénban két nappal a játékok vége előtt már rekordszámú, huszonkét sportoló bukott meg a doppingteszteken. Köztük négyen magyarok. tovább »

14:12 | Hajnal feljött egy hellyel Műugrás »
A férfi toronyugrás selejtezőjének harmadik fordulója után Hajnal András feljött egy hellyel, és jelenleg a 32. helyen áll.

14:05 | Vörös Zsuzsanna az első, három szám után Öttusa »
Több mint száz ponttal vezet Vörös Zsuzsanna öttusázó a harmadik versenyszám után. A sportoló 3332 ponttal áll az élen. Második a brit Kate Allenby 3208 ponttal. Őt Jelena Rublevska lett versenyző követi 3176 ponttal. Füri Csilla hét helyet javított, így a huszadik helyen várja a lovaglást.

13:58 | Vörös növelte előnyét Öttusa »
Vörös Zsuzsanna negyedik lett úszásban, 2.15.59-et úszva. Az öttusázó 1296 pontot kapott. Úszásban a harmadik helyen Füri Csilla végzett, ő is ugyanannyi pontot kapott. Vörös Zsuzsanna öttusázó a harmadik versenyszám után is az élen áll, sőt, tovább növelte előnyét. Az közvetlenül mögötte lévő két versenyzőnek nem sikerült jó időt úszni, így lemaradtak a pontversenyben.

13:43 | Vörös Zsuzsanna negyedik lett futamában Öttusa »
Vörös Zsuzsanna negyedik lett futamában, Füri Csilla a harmadik helyen végzett az öttusa harmadik versenyszámában, úszásban. Vörös Zsuzsana 1296 pontot kapott.

13:38 | Hajnal egyelőre utolsó toronyugrásban Műugrás »
Hajnal András az utolsó, 33. helyen áll a férfi toronyugrás selejtezőjében a második forduló után.

13:28 | Kubai-francia döntő ökölvívás légsúlyban Ökölvívás »
A légsúlyú ökölvívás elődöntőben a kubai Yuriorkis Gamboa 20-21-re legyőzte a német Rustamhodza Rahimovot. A francia Jerome Thomas az azeri Fuad Aslanovot verte meg 23-18-ra.

13:18 | Vörös Zsuzsanna összetettben első Öttusa »
Vörös Zsuzsanna a második versenyszám után az első helyen áll öttusában. Második a lett Jelena Rubrevska, harmadik helyen a kanadai Monica Pinette áll. Füri Csilla két helyet javított a vívás során, és jelenleg a 27. helyen áll.

13:09 | Vörös ötödik vívásban Öttusa »
Vörös Zsuzsanna öttusázó ötödik helyen végzett vívásban. A sportolónak 19 győzelme és 12 veresége volt. Füri Csilla a 16. helyen végzett 15 győzelemel és 16 vereséggel. A most görög színekben versenyző volt magyar csapattag, Partics Katalin a hetedik helyen végzett, neki 17 győzelme és 14 veresége volt. Hortobágyi Eszter, aki most az ausztrál csapat tagja a 29. helyen végzett vívásban, 11 győzelemmel és 20 vereséggel.

13:01 | A görögök legyőzték Koreát kézilabdában Kézilabda »
Görögország férfi kézilabda válogatottja legyőzte Koreát 29-24-re az 5-8. helyért játszott mérkőzésen. Az első félidő után 16-9 volt az eredmény a házigazdák javára.

13:00 | 'A NOB megtalálná a módját, hogyan vegye el Annus aranyát'
A Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium doppingszakértője, Bakanek György állítja, a NOB-nak nincs joga újabb mintát kérni Annus Adriántól. A magyar sportoló a versenye óta bármit beszedhetett, de ha az újabb lelet negatív is lenne, a nemzetközi szervezet "biztosan megtalálná a módját, hogyan vegye el tőle az aranyat". tovább »

13:00 | 'A NOB megtalálná a módját, hogyan vegye el Annus aranyát' Atlétika »
A Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium doppingszakértője, Bakanek György állítja, a NOB-nak nincs joga újabb mintát kérni Annus Adriántól. A magyar sportoló a versenye óta bármit beszedhetett, de ha az újabb lelet negatív is lenne, a nemzetközi szervezet "biztosan megtalálná a módját, hogyan vegye el tőle az aranyat". tovább »

12:49 | Annusnak nem kell az arany
Annus Adrián nem megy el a doppingvizsgálatra, bár a WADA Szombathelyen várja. A kalapácsvető döntését edzője, Vida József erősítette meg. tovább »

12:49 | Annusnak nem kell az arany Atlétika »
Annus Adrián nem megy el a doppingvizsgálatra, bár a WADA Szombathelyen várja. A kalapácsvető döntését edzője, Vida József erősítette meg. tovább »

12:20 | Ötödikek a csehek, hetedikek a görögök kosárlabdában Kosárlabda »
A házigazda görögök szerezték meg a hetedik helyet az athéni olimpia női kosárlabdatornáján. A helyosztó mérkőzésen alulmaradt új-zélandiaknál a Szolnokon légióskodó Gina Farmer 21 pontot dobott. A tavalyi Európa-bajnokságon ezüstérmes csehek és bronzérmes spanyolok 5. helyért vívott találkozóját előbbi nyerte, meggyőző fölénnyel.
Eredmény a 7. helyért:
Görögország - Új-Zéland 87-83
Az 5. helyért:
Csehország-Spanyolország 79-68

12:17 | Hatos Gábor birkózó győzelemmel kezdett Birkózás »
A 66 kg-osok között szereplő Hatos Gábor győzelemmel kezdett a szabadfogású birkózók athéni, olimpiai viadalán. A magyar versenyző 3-1-re nyert a szlovák Stefan Fernyak ellen, aki a nyitó körben 5-1-re maradt alul Ömer Cubukcival szemben. Így Hatos délután a negyeddöntőbe jutásért lép szőnyegre a török rivális ellen, magyar idő szerint 17:03 órakor. (MTI)

12:13 | Annus nem megy el a vizsgálatra
Bár a Doppingellenes Világügynökség Szombathelyen várja, Annus Adrián nem megy el a doppingvizsgálatra - írja a Nemzeti Sport Online. Vida József, a sportoló edzője elmondta, tanítványa nem akar találkozni a WADA képviselőivel. Döntése megmásítására sem orvosa, Pikó Károly, sem a magyar olimpiai csapat helyettese nem tudta rávenni.

12:00 | Pakisztán ötödik gyeplabdában Gyeplabda »
Pakisztán 4-2-re legyőzte Új-Zélandot gyeplabdában az ötödik helyért vívott küzdelemben. Félidőben 2-1-re vezetett a pakisztáni csapat.

11:55 | Norvég győzelem kerékpárban Kerékpár »
A norvég Dahle Gunn-Rita győzött a hegyikerékpár döntőjében. A második helyezett a kanadai Marie-Hélène Primont lett az ezüstérmes. A harmadik helyezett pedig a német Sabine Spitz lett, aki az utolsó körben előzte meg a kanadai Alison Sydort.

11:37 | Kórházba került a taekwondo-mérkőzés után Taekwondo »
Bertrand Gbongou Liangot kórházba kellett vinni a taekwondo negyeddöntője után. A Közép-Afrikai Köztérsaság színeiben versenyző 22 éves sportoló eszméletlenül esett össze az egyik összecsapás után, amit az ausztrál Tuncay Caliskannal vívott.

11:28 | Gondok a kerékpárral Kerékpár »
A hegyikerékpár döntőjében élen álló norvég Dahle Gunn-Ritának gondjai vannak kerékpárjával. A versenyző egy merdekebb szakaszon kénytelen volt tolni kerékpárját, miután a fogaskerekek között matatott.

11:24 | Nőtt a norvég vezetés Kerékpár »
Két kör után tovább nőtt a norvég Dahle Gunn-Rita előnye a két kanadai előtt. A kerékpáros 1:07-el vezet Marie-Hélène Primont és 1:55-el Alison Sydor előtt.

11:20 | Vörös Zsuzsa a második helyen áll Öttusa »
Vörös Zsuzsa öttusázó vívásban a harmadik helyen áll. Összetettben pedig feljött a második helyre.

11:17 | Kazahsztán a tizenegyedik vízilabdában Vízilabda »
A kazah férfi vízilabda-válogatott szerezte meg a tizenegyedik helyet az athéni olimpián, miután a helyosztó összecsapáson könnyedén, 15-7-re legyőzte az egyiptomi együttest. A 7-10. helyért az Egyesült Államok Ausztrália ellen játszott, Az USA 6-5-re nyert. Szintét a 7-10. helyért játszik Olaszország és Horvátország ma délután négykor.

11:16 | Szégyen: Gyurkovics Ferenc is lebukott, Annus aranyát elvehetik Súlyemelés »
Hiába indult magyar kajak-kenu-arannyal, ezüsttel és két bronzzal a pénteki nap, ezekkel szinte egy időben újabb doppinghírek érkeztek. Gyurkovics Ferenc 105 kilós súlyemelő vizeletében anabolikus szteroidok nyomaira bukkantak. Meg nem erősített hírek szerint ma elvehetik Annus Adrián kalapácsvetésben szerzett aranyérmét is. Az atléta megtagadta, hogy újabb mintát adjon, hiába kötelezik erre a szabályok és az ellenszegülés hiába járhat bajnoki címének elvételével. tovább »

11:16 | Szégyen: Gyurkovics Ferenc is lebukott, Annus aranyát elvehetik
Hiába indult magyar kajak-kenu-arannyal, ezüsttel és két bronzzal a pénteki nap, ezekkel szinte egy időben újabb doppinghírek érkeztek. Gyurkovics Ferenc 105 kilós súlyemelő vizeletében anabolikus szteroidok nyomaira bukkantak. Meg nem erősített hírek szerint ma elvehetik Annus Adrián kalapácsvetésben szerzett aranyérmét is. Az atléta megtagadta, hogy újabb mintát adjon, hiába kötelezik erre a szabályok és az ellenszegülés hiába járhat bajnoki címének elvételével. tovább »

11:09 | Norvég vezetés a hegyikerékpár döntőjében Kerékpár »
Egy kör után a női mountain bike döntőjében a norvég Dahle Gunn-Rita 32 másodperccel vezet a két kanadai, Marie-Hélène Primont és Alison Sydor előtt.

11:04 | Gyurkovics tesztje pozitív, Annus szökésben
Pénteken tovább dagadt az athéni olimpián szereplő magyar csapatot érintő doppingbotrány: ezúttal a 105 kg-osok között ezüstérmes súlyemelő, Gyurkovics Ferenc keveredett gyanúba. Molnár Zoltán, a magyar csapat vezetője az MTI-nek elmondta, telefonon közölték velük, hogy hamarosan értesítést kapnak Gyurkovics esetéről a doppingellenőrzéssel kapcsolatban, és a délután folyamán meg kell jelenniük meghallgatáson a Nemzetközi Olimpiai Bizottság előtt. A levél tartalmát nem ismerik, de valószínűsíthető, hogy Gyurkovics tesztje pozitív lett. Újabb fordulatot vett Annus Adrián ügye is. A magyar olimpiai csapatnál elterjedt hírek szerint az aranyérmes kalapácsvetőt több napja próbálja elérni és megtalálni a NOB és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA). A csapat vezetése a csütörtöki felszólításra megadta Annus "koordinátáit", de a doppingellenőrök nem találták meg. Ezért a versenyző szankciókra számíthat. (MTI)

10:38 | Aubéli Ottó második veresége és búcsúja Birkózás »
A 120 kg-osok között szereplő Aubéli Ottó második csoportmérkőzését is elveszítette, így kiesett a szabadfogású birkózók athéni, olimpiai versenyéből. A magyar birkózó ezúttal 5-0-ra kapott ki a 2001-es, budapesti Európa-bajnokságon 130 kg-ban ezüstérmes, tavaly pedig Rigában Eb-3. (120 kg) grúz Alekszandr Modebadzétól. (MTI)

10:21 | Spanyol-cseh összecsapás az ötödik helyért Kosárlabda »
Csehország és Spanyolország közötti női kosárlabda-mérkőzés most kezdődik. A csapatok az ötödik helyért játszanak egymással.

10:05 | Megkezdődött a vívás az öttusában Öttusa »
Vörös Zsuzsa a harmadik helyről indult neki a második versenyszámnak, a vívásnak az öttusában, Füri Csilla a 29. helyről. A két sportoló egymás elleni összecsapásában Füri kapta a pontot.

Jön a férfi négyes eredményhirdetése
A nézõtér merõ magyar zászló. A szlovák szurkolók brindzát tartanak a fejük fölé. A négyes tagjai egyelõre a lelátó mellett haverkodnak az ezüstérmes németekkel.

Valamiért késik az éremátadás, de most direkt nem sütünk el egyetlen pisis-katéteres rossz viccet sem.

A lelátó most úgy néz ki, mintha csak magyar drukkerek lennének a pályán.

Most jön a csapat, a lelátó tombol, kár, hogy a tó túlsó partjára helyezték a tökfej szervezõk a nézõket, a dobogó oldalán csak a nyomorult VIP-ek vannak meg a debil tévékommentátorok. A szervezõk amúgy is hülyék, hiszen az aranyat egy német idõs úrtól fogjuk kapni, miközben az elõbb Schmitt Pál egy teuton duónak adott aranyat. A harmadik helyezett szlovákok visszafogottan örülnek. A németek feltûnõbben, még a kvartett copfos tagja is, ami talán a hullámos vízfelszínnek köszönhetõ. Amúgy kedves, metroszaxuális szokás, hogy a pasik is kapnak virágot.

Na, itt vannak a mieink. A lelátó olyan, mint egy brazil focistadion lelátójának kis szelete. A fiúk kellőképpen vidámkodnak, az olajágak minden eddiginél jobban állnak a fejükön. A Himnusz igen jól hangzik, ha vízparton éneklik, a zokogásra késztető részek az enyhe visszhangtól még borozngatóbbak. Nincs jobb látvány, mint négy, könnyekkel küszködő fess, magyar aranyérmes. Folytatás holnap hajnalban.

09:56 | Doppingolt az orosz futó Atlétika »
A négyszáz méteres futás előfutamában negyedik Anton Galkin orosz futó doppingtesztje pozitívnak bizonyult, így a versenyzőt kizárták az olimpiáról.

09:40 | Koreniowski nyerte a gyaloglást Atlétika »
A lengyel Robert Koreniowski nyerte az ötven kilométeres gyaloglást. A második helyen álló orosz Denisz Nizhegorodov nagyon elfáradt a végére, teljesen kifulladva, az ájulás határán gyalololt be a célba. A bronzérmes is orosz lett, Vojevodin az utolsó kétszáz méteren előzte meg a szinte végig harmadik helyen álló kínai Vut.

Kozmann és Kolonics a dobogón
Schmitt "Mi nem doppingolunk" Pál NOB-elnök adja át az érmeket, azaz rosszul taktikázott, hogy nem a férfi kajak négyest kapta. Kozmann végig örvendezik, Kolonics kezdetben kicsit elgondolkodó, aztán felderül. Talán azért, mert az ilyen szép magas homlokon különösen jól mutat az olajág-koszorú. Megint elámulok az oroszok (ezüstérem) ocsmány, álhímzett mintás melegítőjén. Minden magyar mellé egy oroszt kéne állítani. Úgy általában is viccesebb lenne a közélet ettől. A németek felejthetők, bár az egyikük most zokogórohamot kapott, kérem örüljenek Kozmannéknak, akik remek versenyt futottak és állítólag ez a gyengébb számuk.

09:32 | Lengyel vezetés gyaloglásban Atlétika »
A lengyel Robert Koreniowski másfél perccel vezet ötven kilométeres gyaloglásban öt kiliméterrel a vége előtt.

09:30 | Aranyérmes a kajak négyes Kajak-kenu »
Aranyérmet nyert Kammerer Zoltán, Storcz Botond, Vereckei Ákos, Horváth Gábor kajak négyesünk. Egy teljes hajóhosszal verték a második helyezett németeket. A szlovák négyes lett a bronzérmes.

Meg fogjuk
nyerni a kajak négyest!? Meg! A magyarok meggyőző tekeréssel végig az élen tekertek, aztán amikor azt hittük, hogy a németek a nőkhöz hasonlóan most jól megszívatnak, az egekbe emelték a csapásszámot és több mint egy hajóhosszal nyertek. Hurrá! Pedig a négyes hajó marha hosszú, egyesben sokkal könnyebb egy hajóhosszal nyerni.

09:27 | Egy hajóhosszal vezetünk Kajak-kenu »
Egy hajóhosszal vezet a Kammerer Zoltán, Storcz Botond, Vereckei Ákos, Horváth Gábor kajak négyesünk.

09:25 | Jól kezdett a kajak négyes Kajak-kenu »
Féltávnál első helyen a magyar kajak négyes.

09:24 | Kezdődik a férfi kajak négyes döntő Kajak-kenu »
A négyes pályán evez Kammerer Zoltán, Storcz Botond, Vereckei Ákos, Horváth Gábor kajak négyesünk.

09:21 | Vörös Zsuzsa harmadik helyen áll Öttusa »
A harmadik helyen várja a folytatást Vörös Zsuzsa az öttusa verseny elsõ fordulója után. Az öttusázó 182-t lõtt, ezzel alig marad el a kínai versenyzõ mögött. Füri Csilla a 29. helyen áll. Partics Katalin, aki a Honvéd versenyzõje volt, most görög színekben versenyez az olimpián, 13. helyen van a lövészet után. A szintén volt magyar válogatott, a most ausztrálként versenyző Hortobágyi Eszter a 18. helyen áll.

Derék volt Kozmann és Kolonics futama
A két magyar kenus végig a hatodik-ötödik-negyedik helyen haladt, nem is sokkal lemaradva az elsőktől. A táv fele után kicsit beleerősítettek, aztán még jobban megnyomták és úgy lettek harmadikok, hogy az ezüstéremért mejdnem célfotó volt és az elsők sem voltak vészesen messze.

09:13 | Bronzérmesek a kenusok Kajak-kenu »
Kozmann György és Kolonics György igen erõteljes hajrába kezdett a táv második felénél, és a harmadik helyen végeztek. A németek nyerték a döntõt, ezüstérmes az orosz kettős lett.

09:12 | Féltávnál ötödikek Kajak-kenu »
Kozmann György és Kolonics György az ötödik helyen van féltávnál a enu kettes.

09:11 | Együtt a mezőnnyel Kajak-kenu »
Együtt halad a mezőnnyel a kenu kettes. Kozmann György és Kolonics György a negyedk hely környékén evez 250 méternél.

09:11 | Kikapott a tuti aranyesélyes női kajaknégyes Kajak-kenu »
Piercinges menők, visszafogott Kökény, pompás Vajda, meglincselt politológus. A női kajaknégyes a végén kikapott az ősöreg, de csodás formában lévő Fischer vezettte németektől, a fiatal Vajda Attila viszont remek hajrával bronzérmet nyert. Nem beszélve a csúcspontról, a férfi kajaknégyes brutálisan egyértelmű aranyáról. Élvezze szinte élőben a nedves izgalmakat! tovább »

09:10 | Elindultak a kenusok Kajak-kenu »
Elindult a mezőny az ezer méteres kenu kettes döntőjében. Kozmann György és Kolonics György a második pályán evez.

08:54 | Aubéli Ottó vereséggel kezdett Birkózás »
A 120 kg-osok között szereplő Aubéli Ottó vereséggel kezdett a szabadfogású birkózók athéni, olimpiai versenyén. A magyar versenyző első mérkőzésén 6-0-ra kapott ki az 1997-ben világ- (97 kg), 2002-ben Európa-bajnok (96 kg), idén pedig ezüstérmes orosz Kuramagomed Kuramagomedovtól. (MTI)

Most jön a női négyes
díjkiosztója. A magyar nők nem sírnak, sőt mosolyokat is láttam. Na végre.

Az érmeket Aján Tamás adja át, persze aranyat szeretettt volna a mieinknek, de ez most komoly felzúdulást okozna germán körökben. A harmadik ukránok örülnek, a magyarok jó fejek megint, mosolyogva lépnek a dobogóra, Aján Tamás profin puszil alulról. Kovács Katalinnak olyan kemény a kontya, hogy nem megy rá az olajág-koszorú.

A németek örvendeznek, mint az egyszeri pártelnök a meglincselt politológusnak.

08:44 | Túl a féltávon a gyaloglásban Atlétika »
Harminc ilométer megtétele után a lengyel Robert Koreniowski áll az első helyen ötven méteres férfi gyaloglásban. Második az orosz Denisz Nizhegorodov, húsz másodperccel lemaradva, a harmadik a kínai Vu. Czukor Zoltán a 39. helyen áll, Tóth János alig lemaradva a 43.

08:37 | Utolsónak értek célba a kajakosok Kajak-kenu »
Nem sikerült a pontszerzés a Bée István és Benkő Zoltán férfi kajak kettes párosnak. Első helyen a svédek végeztek, az ezüst az olaszoké, a bronz a norvégoké lett.

08:35 | Kezdenek lemaradni a kajakosok Kajak-kenu »
Ötszáz méternél, vagyis féltávnál a kilencedik, utolsó helyen áll a magyar páros.

Szolidan kezdett
Benkő és Beé, talán azért, hogy ne az élről veszítsenek, mint a nők.

08:34 | Elindult a kajak kettes mezőnye Kajak-kenu »
Megkezdődött a férfi ezer méteres kajak kettes döntője. Bée István és Benkő Zoltán a kilences pályán evez, az ötödik helyen állnak. Egylőre az olaszok vezetnek.

08:31 | Következik a férfi kajak kettes Kajak-kenu »
Hamarosan megkezdődik a férfi ezer méteres kajak kettes döntője. Bée István és Benkő Zoltán a kilences pályán evez. Közben a szél is erősödni kezdett. A csapatkapitány pontszerző helyet vár a csapattól.

08:28 | Nyolcadik aranyát nyerte Birgit Fischer Kajak-kenu »
A német hajóban evező Birgit Fischer nyolcadik aranyérmét szerezte meg. A sportoló ma még megküzd a kilencedik aranyáért kajak kettesben.

Utólag sem érteni
igazán, mi is történt. A magyar négyes az első pillanattól vezetettt és nagyon erősnek nézett ki. Csak a németek tudtak velünk tartani, ezt lehetett tudni előre. Féltávnál három tizeddel vezettünk. Aztán a hajrának is a legvégén egyszerre csak rápörgetett az ellenfél, mi meg ugyanúgy pörgettük, mint addig és azt vettük észre, hogy a célban ők vezetnek két tizeddel, ami saccra olyan hetven centit jelent.

Kikapott a legnagyobb magyar aranyesélyes
Szoros. de dübörgünk! Jönnek németek, jaj. Nem lehet. Megszívatott a német négyes a végén, itt a síkvizi Mohács.

08:21 | Ezüstérmes a kajak négyes Kajak-kenu »
Kovács Katalin, Szabó Szilvia, Viski Erzsébet, Bóta Kinga kajak négyes ezüstérmes lett. A csapat végig vezetett, de az utolsó néhány méteren a német csapat nagyon erős hajrával megelőzte négyest. Harmadik helyen az ukránok végeztek.

08:19 | Első helyen a kajak négyes Kajak-kenu »
A hármas pályán evez a női kajak négyes. A csapat, Kovács Katalin, Szabó Szilvia, Viski Erzsébet, Bóta Kinga esélyes az aranyéremre is.

Vajda Attila a dobogón - indul a piercingfesztivál
Most megy az eredményhirdetés. Vajda Attilának csúnya a melegítõje, de errõl nyilván nem tehet, õ maga viszont látványosan fiatal és nagyon örül. Mi pedig szeretjük azokat, akik akkor is örülnek, ha nem elsõk.

És most látjuk csak: Vajdában az első szemöldökpiercinges magyar érmest köszönthetjük. Kenus deszkások szevasztok! Andreas Dittmer pont olyan, mintha a fríz nemzeti televízió új Sherlock Holmes-sorozatának lenne a főszereplője. A spanyol Cal dögös és - nahát, ez nem lehet igaz, ő is piercinges, de még mennyire, igazán undorító, száj alatti piercingje van neki, hurrá, hurrá!

Egy elégedett néző vallomása
Na, ez igazán nagyszabású volt. Vajda végig jól tartotta magát, de az utolsó 200 méteren kifejezetten olyan elánnal hajtott, mint kiszes vállalkozó a miniszterelnöki címre. Tényleg, láthatóan jóval gyorsabbb volt a későbbi nyertes spanyol Calnál is, legalább megérte felkelni ilyen korán.

07:51 | Spanyol arany, német ezüst Kajak-kenu »
A spanyol David Cal lett az aranyérmes, a német Andreas Dittmeré az ezüstérem férfi ezer méteres kenu egyesben. A harmadik helyen Vajda Attila végzett, megelőzve a sportág nagy öregjét, a cseh Martin Doktort. Vajda Attila nagyon jól kezdett, végig a negyedik helyen evezett, majd az utolsó 250 méteren nagyon erős hajrába kezdett és a harmadik helyen ért be.

07:49 | Vajda bronzérmes Kajak-kenu »
Nagyon erős hajrával a harmadik helyen végzett Vajda Attila.

07:48 | Vajda féltávon negyedik Kajak-kenu »
Vajda Attila a negyedik helyen áll féltávon. A magyar sportoló erőteljes hajrába kezdett.

Vajda még látszódik
Egészen jól tartja magát Vajda Attila, határozottan látszódik a képen, úgy 4-5-dik lehet. Martin Doktor infúzióval próbálkozik, de Vajda inkább növeli a csapásszámot, bármit is jelentsen ez.

07:46 | Vajda jól kezdett Kajak-kenu »
Vajda Attila nagyon jól kezdett, egyelőre a negyedik helyen áll.

07:45 | Megkezdődött a kenu-döntő Kajak-kenu »
Vajda Attila a nyolcas pályán indul ezer méteres kenu egyesben. Az egyik legnagyobb esélyes a cseh Martin Doktor.

07:40 | Lengyel és orosz vezetés gyaloglásban Kajak-kenu »
Egy óra elteltével a lengyel Robert Koreniowski és az orosz Denisz Nizhegorodov áll az élen az ötven kilométeres gyaloglás döntőjében.

Messze az élmezőnytől
A Kökény Rolandért izgulhattunk kifejezés csak egészen absztrakt értelemben volt igaz, Kökény Rolandot ugyanis a tévéközvetítés során egyáltalán nem lehetett látni, annyira lemaradt az első pillanattól kezdve.

07:33 | Kökény hatodik helyen ért célba Kajak-kenu »
A norvég Eirik Veraas Larsen nyerte az ezer méteres férfi kajak egyes döntõjét. A második Ben Fouhy Új-Zélandról, a harmadik Adam Van Koeverden kanadai versenyző lett. Kökény Roland a végén hajrázott és hatodik, pontszerzõ helyen végzett.

07:32 | Kökény leszakadt Kajak-kenu »
Kökény Roland a táv felénél leszakadt a mezőnytől.

07:30 | Kökény Roland egyelőre a hetedik Kajak-kenu »
Kezdés után a hetedik helyen evez Kökény Roland.

Csipagazdag jó reggelt
kívánunk minden álmatlan vagy kora reggel munkahelyére kényszerített olvasónknak. Ma a kajak-kenusokért izgulhatunk, ami jó dolog, mert kajak-kenuzni borzasztóan megerőltető, nekünk viszont csak a padlóra lógó szemhéjunkat kell erőből megemelni, a munka piszkos részét elvégzik a lányok és a fiúk. Aranyszagot érzünk, úgyhogy készítsék ki a kereplőt, a pezsgőt és a vállalati katétert.

07:25 | Kezdődnek a kajak-kenu döntők Kajak-kenu »
Ma hat kajak-kenu döntőt bonyolítanak le a tizekettőből. Valamennyi versenyszámban van magyar érdekeltség, minden indulónk bejutott a döntőbe. Néhány percen belül megkezdődik az ezer méteres férfi kajak egyes döntő. Az első helyért Kökény Roland küzd. Ezután Vajda Attila evez ezer méteres kenu egyesben, szintén a döntőben. Ma reggel a női kajak négyes döntőjét is megrendezi. Az aranyesélyes magyar csapat tagjai: Kovács Katalin, Szabó Szilvia, Viski Erzsébet, Bóta Kinga. Férfi kajak kettősünk (Bée István és BEnkő Zoltán) fél kilenckor lép pályára, a kajak négyes pedig fél tízkor.

07:02 | Elkezdődött a gyaloglás döntője Atlétika »
Magyar idő szerint reggel hatkor megkezdődött az ötven kilométeres férfi gyaloglás döntője. Két magyar induló van a mezőnyben: Czukor Zoltán és Tóth János.

01:00 | Elszalasztott érmek - a tizenharmadik nap
A magyar csapat leggyengébb napja volt a csütörtöki. A női kézilabdázók elvesztették a franciák elleni negyeddöntőt, így csak az 5-8. helyért folytathatják. Az éremre is esélyesnek tartott Balogh Gábor öttusázó hiába nyerte meg a lovaglást, csak a tizedik helyen végzett. Gerelyhajítónk és műugrónk is kiesett a versenyből, a kajak-kenu versenyen viszont mind a négy hajónk biztosan jutott a döntőbe. A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség fellépése miatt veszélybe került Annus Adrián kalapácsvető aranyérme. Az Index összefoglalója a tizenharmadik napról. tovább »

kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap hétfő
08.24. 08.25. 08.26. 08.27. 08.28. 08.29. 08.30.
12. 13. 14. 15. 16. 17. +1.


h i r d e t é s
Impresszum | Hirdetési árak | Szerzői jogok
© 2024 Index.hu Rt