Hat hétig tart az online pókerbajnokság

2009.04.20. 10:40
Április 20-án kezdődik a kifejezetten a magyar versenyzőknek szóló Poker Akademia Series of Poker (PSOP) online versenysorozat a PokerStars oldalán. Május végéig 12 versenyen indulhatnak a nevezők.

Az indulók alacsony nevezésű tornákon, a legjobb magyar pókerjátékosokkal játszhatnak. A versenyeken részt vesz Magyarország két legjobb online pókerjátékosa, breeth és belabacsi, valamint a kétszeres EPT 2. helyezett, az eddig több mint 2 millió dollárt nyerő Kaló Dénes is.

A 10 + 1 dollár nevezési díjú versenyeket három-négynaponta rendezik, az első április 20-án 20:30-kor kezdődik. A versenyeket szinte kivétel nélkül ebben az időpontban kezdik, egyedül a NL Hold’em Heads-Up verseny kezdődik 19 órakor, május 21-én.

Az alacsony nevezési díj miatt nagy mezőny várható. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő versenyt – fixed hold’em, pot-limit hold’em, no-limit hold’em, pot-limit Omaha, pot-limit Omaha hi/lo és H.O.R.S.E. pókerváltozatok közül lehet válogatni, írja a Pókerakadémia.com.

Az összetettben legkiemelkedőbb (a 12 versenyszámból minden játékos esetén a legjobb 10 számít) játékosok külön díjazásban részesülnek, az első helyezett a bajnoki kupa mellett 600 dollárt kap.