300 millióért ölte meg szüleit a pókerprofi?

2009.08.29. 12:03
Egy év nyomozás után letartóztatták ifjabb Ernie Scherert, aki a vád szerint a 1,5 millió dolláros örökségért meggyilkolta szüleit.

Ernie Scherer 2008. tavasza óta szerepelt a gyanúsítottak listáján, szüleit akkor találták holtan kaliforniai otthonukban. 60 éves édesapját, Ernest Scherert és 57 éves édesanyját, Charlene Abendet március 7-én ölték meg brutálisan: az elkövető több késszúrással és a nyaki verőér elvágásával végzett az áldozatokkal.

A gyanú már korán a házaspár fiára, legifjabb Ernie Schererre terelődött, miután kiderült, a fiú teljesen eladósodott: pókerjátékosként járta az országot, de több százezer dolláros nyereményeiből sem tudta fenntartani életvitelét, közel 700 000 dollárral tartozott szüleinek, tájékoztatott a PókerAkadémia.com.

Szülei rendelkezése alapján Scherer egymillió dollárt kapott volna 30. születésnapján, ám életvitele miatt idősebb Ernie Scherer megvonta fiától ezt a támogatást. A rendőrség feltételezése szerint a fiú elkeseredettségében, és a szülei halála után járó örökség miatt végzett édesanyjával és édesapjával.

Ernie Scherert jelenleg a Nevada állambeli Clark County Detention Centerben tartják fogva és előre kitervelt, szándékos gyilkossággal vádolják. Amennyiben bűnösnek találják, akár halálra is ítélhetik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport