Vb-2. és szépségkirálynő is pókerezik Prágában

2009.09.17. 15:17
Szeptember 17-én kezdődik az Unibet Open európai pókersorozat prágai állomása. 16 magyar indul, többek között a világbajnoki ezüstérmes Tóth Richárd, a szépségkirálynő Polgár Krisztina és a betegeskedő médiasztár Majoros Péter, Majka is.

Az 1 500 euró nevezési díjú eseményt szeptember 17 és 20 között rendezik a prágai Hilton szálló konferenciatermében. A játékosok 10 000, 200 nagyvaknyi kezdőzsetont kapnak, az 1 órás vakszintek a 25/50-es vakokról indulnak. Maximális – 440 fő – nevezése esetén a nyereményalap 660 000 euró, a fődíj 165 000 euró lesz.

A magyarok közül a szerdai 1A selejtezőnapon játszik a szeptemberi WPT Szlovákia győztese, Tóth Richárd, az online készpénzes játék magyar sztárja, Tóth Csaba, Magyarország egyik legjobb női pókerjátékosa, Szilasi Viktória, valamint Szabó Gergő, Galló József László, Urbán Attila, Samodai Gergely, Németh András, Szabó István és Polgár Krisztina.

A magyar szépségkirálynő szerény elvárásokkal utazik Prágába. „Ez lesz az első igazi bevetés, nagyon izgulok és nagyon várom. Nem az a cél, hogy megnyerjem, és nem is az, hogy ne essek ki elsőként, hanem az, hogy úgy játsszak, hogy az magamnak és a környezetemnek is megfeleljen, elégedettséget okozzon.”

Csütörtökön, az 1B napon a 2008-as Budapest Poker Open győztese Gáll Zsombor, a BPO-4. Szamosi Gábor, a Sunday Warm-up 3. helyezettje Kovács András, valamint Nagy Zsolt, Fehér Tamás és a médiasztár Majka ül asztalhoz..

A versenyt rendező online pókeróriás, az Unibet néhány héttel ezelőtt kérte fel Majkát Magyarország képviseletére a prágai versenyen.

Az Unibet versenysorozat korábbi állomásain is voltak szép magyar eredmények, a budapesti versenyen például öt magyar játékos is döntő asztalra került, köztük a kétszeres EPT-második Kaló Dénes az ötödik, míg a sikeres készpénzes játékos, Tóth Csaba a második helyen végzett.

A versenynapok élő közvetítéseit a Póker Akadémia oldalán lehet követni, a tudósítás minden nap 14 órakor kezdődik.