Veszélyes pókerprofi lett a Playboy-modell

2010.01.06. 14:12 Módosítva: 2010.01.06. 14:12
A világ egyik legszebb nője, Joana Krupa két éve játszik, a selejtezőben egyedül csak ő verte meg a Million Dollar Challenge későbbi győztesét.

2005 júliusa után tavaly decemberben ismét férfimagazin címlapjára került a pókerező modell, Joanna Krupa, aki pár hete egyedüliként győzte le a PokerStars Million Dollar Challenge későbbi győztesét, Mike Kosowskit.

Krupa a selejtezőben verte a 9/11-hős tűzoltót, aki ezzel vigaszágra került, majd ebből a reménytelennek tűnő helyzetből nyerte meg a versenyt és az egymillió dolláros fődíjat.

A lengyel-amerikai modell két éve játszik, akkor a World Series of Poker világbajnokságon szerepelt egy pókercég szponzorációjában, azóta a népszerű Million Dollar Challenge tévéműsor állandó szereplője lett, írja a Póker Akadémia.

„Profiktól kaptam tanácsokat, ami nagyon sokat segített, az ösztöneimre is sokat hagyatkoztam, úgy érzem, összességében jól teljesítettem" - mondta a versenyről. „Krupa népszerű és elismert modell, nagyban hozzájárul a póker népszerűsítéséhez. Nagy szerencsénk van, hogy egy ilyen gyönyörű nő is része a pókertársadalomnak” – dícsérték a szervezők.

krupa450

A 30 éves nő a világ egyik legismertebb modellje, szerepelt az ENVY, az FHM, az Inside Sport, a Stuff, a Steppin’ Out, a Maxim címlapján is, megválasztották a világ legszebb fürdőruhamodelljének, számos filmben és tévéműsorban kapott mellékszerepeket.