Nyereménye 1%-át betegeknek adja

2010.02.09. 14:12 Módosítva: 2010.02.09. 14:12
A világ egyik legjobb női játékosának tartott Jennifer Harman a NephCure vesealapítványt segíti.

A Poker Players International (Nemzetközi Pókerjátékosok Szövetsége) adománygyűjtésbe kezdett, az „All-in for a Cure” program keretében a NephCure alapítványt támogatják. Frank Vizza, Lee Childs, Matt Glantz és a PPI alapítója Eugene Castro után a világ egyik legjobb női játékosa Jennifer Harman is csatlakozott a támogatókhoz, írja a Póker Akadémia.

„Nagyon örülök, hogy egy olyan ismert játékos, mint Jennifer csatlakozott a PPI adománygyűjtő programjához. Az ő részvétele hatalmas segítség mindenki számára, és további játékosokat ösztönözhet az adományozásra. Ő átérzi ennek a fontosságát.” – nyilatkozta a Nemzetközi Pókerjátékosok Szövetségének marketingszóvivője, Eric Siegel.

Az egyedüli többszörös női WSOP-karkötős Harman jövőbeli pókernyereményeinek 1%-át ajánlotta fel a NephCure alapítványnak, mely vesebetegségek kutatásával foglalkozik.

„Ez egy különösen érzékeny terület Jennifernek. Édesanyja és testvére is vesebetegségben halt meg, és őt is csak a második vesetranszplantáció mentette meg 2004-ben. Azóta rendkívül adakozó, saját alapítványt hozott létre és rendszeresen tart adománygyűjtő versenyeket. Ezúttal is elsőként jelentkezett a PPI programjába a hírességek közül.”