Francesco Totti beállt a pókeresekhez

2010.02.28. 19:17
A Roma-sztár az egyik legnagyobb online pókerteremet fogja reklámokban népszerűsíteni.

Az Európa-Ligából a héten kieső AS Roma sztárja, az Olaszországban ötször az év játékosának választott Francesco Totti az egyik legnagyobb online pókerterem, PartyPoker nagykövete lett, írja a Póker Akadémia.

„Karrierem összes megpróbáltatását túléltem, ehhez ügyesség, intelligencia, hűség és szenvedély kellett, ezekre az általam nagyon kedvelt pókerben is szükség van” - nyilatkozta.

Totti a PartyPoker olaszországi nyomtatott és televíziós reklámokban fog szerepelni. „Ő korunk egyik legnagyobb futballistája, kérdés, hogy a pókerben képes lesz-e hasonló teljesítményre. Hatalmas öröm, hogy hozzánk igazolt” – mondta a PartyPoker képviselője.

Totti 18 éve játszik a legnagyobb fővárosi csapatnál, az AS Romában 561 meccs alatt 241gólt lőtt, 58-szoros válogatott, Eb-ezüstérmes és világbajnok.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás