Kwaysser Valdemár a Full Tilt Poker játékosa

2010.07.10. 18:16

A magyar világbajnok Kwaysser Valdemár Ákos a világ 2. legnagyobb pókertermének, a Full Tilt Pokernek szponzorált játékosa lett, írja a Póker Akadémia.

A Luigi becenéven megismert játékos évek óta kiemelkedően teljesít a nagyversenyeken, 2008-ban megnyerte a Latin American Poker Tour San Jose-i állomását, 2010-ben az Italian Poker Tour San Remo-i versenyét, míg a nyári világbajnokságon négy fizetős helyet és egy világbajnoki címét szerzett.

A fiatal tehetségre felfigyelt a Full Tilt Poker és szponzori szerződést kínáltak neki. Luigi elfogadta a felkérést, így várhatóan számos európai élőversenyen és az Aussie Millions ausztrál bajnokságon is indul.

"Nagyon boldog és lelkes vagyok, nagyon sok lehetőséget látok az együttműködésben. Amennyire eddig megismertem a csapatot, nagyon kedves, dinamikus, rugalmas emberekből áll. Bónuszként pedig rengeteg erős játékossal kerülhetek közvetlen kapcsolatba, amiből szintén csak előnyöm származhat. Nem hiszem, hogy egy pókerjátékos számára létezik rangosabb elismerés, mint egy ajánlat a Full Tilt Pokertől”­.

A versenyzés mellett Luigi valószínűleg a Face the Pro című tévéműsorban is fel fog tűnni, ami a hatalmas sikerű Poker After Dark hangulatát idézi majd.