Csak hazaugrom, mondta barátnőjének, közben elvett egy másik nőt

2015.06.06. 09:17 Módosítva: 2015.06.06. 09:43

Az biztos, futballista így még nem verte át a barátnőjét, ahogy a Newcastle-ben futballozó Papiss Cissé. A szenegáli válogatott játékos csókkal vált el barátnőjétől, akinek annyit mondott, hogy haza kell utaznia. Mivel a 24 éves Rachelle Graham, egykori Miss Newcastle napokig nem kapott üzeneteire választ barátjától, a közösségi médiában nézett körül. Ekkor jött a döbbenet.

Megtalálta ugyanis azokat a fotókat, amelyen a futballista a szenegáli röplabda-válogatottal, Diallo Aw-val szerepel az esküvői képen. CIssé nem Szenegálba, hanem Párizsba utazott, ahol házasságot kötött.

Graham és Cissé korábban már szakított egyszer, amikor a párt számos rasszista támadás érte, sokan nem nézték jó szemmel a kapcsolatukat. Azóta viszont kiegyensúlyozott volt a viszonyuk, így a hölgy döbbenten állt az események előtt.

„Nagyon fáj és undorítónak találom ezt a fajta szakítást. Úgy nősült meg, hogy nem szakítottunk, pedig az utóbbi időben nagyon sok időt töltöttünk együtt. De ez az ő élete, és ha így döntött, nem tudok ellene tenni semmit. Bíztam benne, de most már tovább kell lépnem a történteken."

Nem hirtelen ötlet volt az esküvő. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy a heti 40 ezer fontot kereső futballista számos ismert személyiséget hívott meg Szenegálból. Diallo Awa Párizsban idegenlégióskodik, korábban ő is modellkedett a sport mellett.

A 30 éves Cissé, az FC Metz és a Freiburg érintésével, 2012-ben lett a Newcastle játékosa, ebben az idényben 22 bajnoki meccsen 11 góllal segítette csapatát, amely az utolsó fordulóban harcolta ki a bennmaradást a Premier League-ben. A szenegáli válogatottban 32 meccsen 16 találata van.