Kubatov felesége kiakadt a házuknál fenyegetőző "szurkolókra"

2015.07.27. 17:29 Módosítva: 2015.07.27. 17:32

Update: Időközben a nyílt levélre született egy válaszlevél, amelyben korábbi cikkeinkben is taglalt kijelentéseket sorolnak újra, valamint kérdésbe csomagolt, de nem bizonyított rágalmazó állításokat tesznek, amelyekért nem vállalhatjuk a felelősséget, így nem közöljük.

Miközben az FTC elnöke külföldön tartózkodik, a vele és a klubbal háborúban álló "ultrák" vasárnap este a házához vonultak tüntetőleg. Most éppen azért rágtak be a klubelnökre, mert előzetes regisztráció nélkül nemcsak a ferencvárosi stadionba, a Groupama Arénába nem mehetnek be, de az Európa Liga-selejtezőn a bosnyák Zeljeznicar elleni meccsre sem mehettek be a nem regisztrált szurkolók.

Bár Orosz Pál klubigazgató szerint az UEFA-ellenőr nem vállalta a kockázatot, az "ultrák" szerint a ferencvárosi klub tiltotta meg nekik. Ennek adtak hangot vasárnap este, de Kubatov Gábor helyett csak a soroksári házban tartózkodó családtagokat tudták megfélemlíteni.

Posted by FradiMob on 2015. július 26.

Az OTS-en keresztül az elnök felesége, Kubatov Ágnes nyílt levelet intézett ezekhez az emberekhez. Mint írja, „nagy tisztelettel arra kérem önöket, hogy ne jöjjenek többet az otthonunkhoz, ahol a gyermekeinket, többek között a 12 éves kislányunkat is neveljük. Kérem, értsék meg, miközben ordítva a férjemet szidták, közben bennem és a kislányomban keltettek félelmet. Kérem, gondolják végig, mi köze egy 12 éves kislánynak, vagy nekem az önök vélt sérelmeihez, miért kelljen félnie a gyermekemnek?

Önök helyénvalónak tartják, ha olyan pólókat nyomtatnak Kubatov családfa címszó alatt, ahol egy fára fel vagyunk akasztva mi szülők a gyermekeinkkel együtt, vagy azt kell olvasnunk, hogy Kubatov, haljon meg a családod?

Kizártnak tartom, hogy ezt bárki normális lépésnek tartsa, szurkoljon bármelyik csapatnak, éljen bárhol, gondoljon bármit a világról. Ezért még egyszer azt szeretném kérni önöktől, hogy ne jöjjenek többet az otthonunkhoz, hagyjanak bennünket nyugalomban élni! Ezúton lezártnak tekintem a témát, és arra szeretném kérni önöket, hogy mérlegeljék a kérésemet.”  • Hírek
  • Hírek