Elkábították, az otthonukban rabolták ki Buttonkékat

2015.08.07. 08:40

A Forma1-pilóta Jenson Button és felesége, a modell Jessica Michibata St. Tropez-i bérelt házát kirabolták, amíg a pár otthon tartózkodott. A nyomozók szerint valamilyen gázzal előbb elkábították Anglia egyik leggazdagabb sportolóját, majd kifosztották, és körülbelül 300 000 (132 millió forint) font értékben vittek el dolgokat, ennek nagy része ékszer volt, a legértékesebb a nő eljegyzési gyűrűje, írta a Daily Mail.

A rendőrség szerint a rablók régóta megfigyelhették a párt, akiket aztán filmbe illő módon, a szellőzőn keresztül elkábítottak úgy, hogy az eszméletlen pár ágya körül is gond nélkül tevékenykedhettek.

A házban volt még három ismerősük, akiket szintén elkábítottak. Reggel felébredve fedezték fel a rablást, amikor látták a feldúlt házat, és hogy eltűnt a gyűrű.

Button a McLaren Honda pilótája, korábban már Brazíliában is próbálták kirabolni, akkor is filmbe illő módon. A dugóban álló kocsiját támadták meg, de a sofőre észnél volt, és az autót sem kímélve kivágta magukat a meleg helyzetből.