A Puskás Akadémia megfeledkezett egy kellemetlen eredményről

2015.09.23. 13:18

Csak egy fél ország röhögött azon, hogy az állami pénzzel telepumpált Puskás Akadémia kikapott az NB III.-as Kozármislenytől és így még a 32 közé sem került a Magyar Kupában. Erről mindenki tudomást szerezhetett, csak az nem, aki az Akadémia honlapján próbált információhoz jutni.

Egyáltalán nem tűnt úgy, hogy az Akadémia figyelmét elkerülte volna, hogy kedden Magyar Kupa-mérkőzést játszik a csapat, mert aznap délelőtt egy előzetest is kitettek a honlapjukra.

Aztán valami időomlás, filmszakadás, technikai malőr történhetett, vagy egyszerűen a szerkesztő nem nyomta meg az élesítés gombot, mert a meccs eredménye már nem jelent meg a honlapon. Arra gondolni sem merünk, hogy csak azért nem, mert leégett a csapat.

Hogy dolgoznak a honlapon, azt nem nehéz észrevenni, a vereség óta (az MTI öt óra után egy perccel közölte az eredményt) hat cikk is bekerült a hírfolyamba, így megtudhatjuk, mire számíthatunk a hétvégi PAFC-Fradin, és hogy mi a helyzet az U17-es és U19-es játékosokkal.

A klub a közösségi médiában is kommunikál, Facebook-oldalukon viszonylag gyorsan, minden kommentár nélkül kikerült az eredmény, de a Twitter-csatornájukról már ez is lemaradt.

Frissítés: egyik olvasónk hívta fel rá a figyelmünket, hogy ha nem is túl könnyen, de legalább az eredmény fellelhető a honlapon. Kattintson.