Mourinho megütött egy fiút, aki addig a példaképeként tekintett rá

2015.10.24. 12:09 Módosítva: 2015.10.24. 12:09

A jelek szerint José Mourinhónak mindenből és mindenkiből elege van. Azt már hetek óta lebegteti, hogy távozhat a Chelsea-től, ami évtizedek óta nem kezdte annyira rosszul a szezont, mint az ideit, a BL-ben sem remekelnek, kedden Kijevben 0-0-ás döntetlenre voltak képesek. 

Ebben a helyzetben Mourinho egyet tehetett, hosszú és szenvedélyes monológokban kelt ki a sajtó előtt az angol szövetség, a bírók ellen, most már a rajongókból is elege van, és a sajtónak sem akar tetszeni a továbbiakban. Azért, mert megírták, hogy taslit adott egy fiúnak.

Mourinho megütött egy fiút

A fiú Mourinho szerint 20 perce,  a házától követte, és zavarta telefonbeszélgetésében. A 16 éves Sonnie Burgess és 14 éves társa Londonban követték a portugál menedzsert, szerintük csak egy szelfit szerettek volna, amikor a videó tanúsága szerint José hozzájuk lépett, majd a kamera megrázkódott. A Chelsea szóvivője szerint nem igaz, hogy Mourinho megtámadta a fiúkat.

Mint mondta, Mourinho tisztában van a nyilvános helyszínekre vonatkozó fotózási szabályokkal, de a klub és Mourinho szerint is a két fiú viselkedése túlment az elfogadhatóság szabályain.

A fiúk természetesen tagadják, hogy követték volna a menedzsert. Sőt, hősnek, és példaképüknek nevezték, akit kb. három percen keresztül követtek, és csak egy közös fotót kértek tőle. Mint mondták, azért sem követhették a házától, mert nem tudják, hol lakik. Mourinho megfélemlítette őket, és bocsánatkérést szeretnének.

Mourinho viszont a videó bemutatása után a médiát kezdte kárhoztatni, szerinte semmi tiszteletet mutatnak irányába, és ezért azt mondta, a jövőben nem ad jó és vicces tartalmakat.