Lewandowski és Robben ki nem állhatják egymást

2015.11.12. 10:35

Az már nemcsak pletyka, hanem maguk az érintettek is elismerték, hogy a Bayern München egykori és jelenlegi csillaga, Arjen Robben illetve Robert Lewandowski az öltözőben elkerülik egymást. A hétvégén Lewandowski már a pályán is elégedetlenségének adott hangot.

Azt a futballban jártasok régóta tudják, hogy a holland szélsőnél önzőbb játékost még nem nagyon hordott a hátán a Föld, de megbocsátható volt Robbennek, hiszen rendkívül eredményes volt az elmúlt években.

Robben hosszú sérülés után tért vissza a német bajnokcsapatba, ismét élvezi a játékot, de a hétvégén a Stuttgart elleni 4-0-ra megnyert találkozón, a második félidőben, nagy helyzetben kétszer nem passzolt Lewandowsiknak.  A Bildnek a lengyel csatár erről annyit mondott, hogy nem kommentálja, mert mindenki láthatta, hogy mi történt.

Robben szerint nincs gond, hogy kritizálják egymást, ő például az első félidőben érezte úgy, hogy Lewandowski passzolhatott volna, de nem tette. 

Matthias Sammer, a Bayern egyik vezetője megvédte Robbent, szerinte kár ezen rugózni, míg főnöke, Pep Guardiola viccesen beszélt a meccs utáni sajtótájékoztatón Robbenről, akinek szerinte ilyen a mentalitása, esélytelen lenne 31 évesen megváltoztatni őt:

Jó edző vagyok, de ahhoz nem elég jó, hogy megváltoztassam őt.