A világ legpechesebb futballistájának 3 meccs jutott

2015.11.24. 23:51

Achille Campion abszolút peches futballista . Első meccse, amikor kezdőnek jelölték, elmaradt. A második meccsén csere volt, majd a következőn két perc játék után taktikai okokból lecserélték, mert csapattársát a 60. percben kiállították. A harmadikon pedig eltörött az orra, és lehet hogy a szezon nagy részét ki kell hagyni.

A 25 éves francia eddig sem futott be nagy karriert, és könnyen lehet, örökre elvész a középszerű futballisták között. A francia harmadosztályú Dunkerque-ben nevelkedett, aztán később az Egyesült Államokba került. Itt is a harmadik vonalnak számító USL Development League-ben futballozott, a Baton Rouge Capitalsban aztán 15 meccsen 10 gólt szerzett.

Visszatért Európába, de maradt a harmadik osztályban. A svéd Nörrby játékosa volt, majd az angol, ugyancsak NB III.-as Port Vale következett, de itt sem tudott igazán gyökeret verni. Az ötödosztályú Torquay United vette kölcsön október végén. Aztán jöttek sorba a pechesebbnél pechesebb esetek.

Előbb a Welling United elleni meccse, amire nevezték elmaradt, aztán csereként 24 percet kapott. A második találkozón az 58. percben lépett pályára, de csapattársát a 60. percben kiállították, és Kevin Nicholson menedzsernek taktikai okokból védőt kellett a pályára küldeni, aminek a szegény francia esett áldozatául. A hétvégén lejátszott Lincoln elleni meccsen aztán egy ütközésnél eltörött az orra.

Pechjére a kölcsönadási szerződése is lejárt a hónap végén és nem lehet tudni, mi lesz a sorsa. Egy hónapig biztos nem játszhat, és utána is csak arcvédővel. Nagy kérdés csak az, hogy melyik csapatban.