Aláírt a Barcelonához, pár óra múlva kirúgták

2015.12.29. 08:26 Módosítva: 2015.12.29. 08:29

A 24 éves Sergi Guardiola álma (rémálma) bekövetkezett, miután a világ jelenleg legsikeresebb klubja, az FC Barcelona a B csapatához leigazolta őt. A fiatal futballistát néhány óra múlva arról értesítették, hogy a klub szerződést bontott vele.

Az alacsonyabb ligából, az Alcorconból érkező középpályás ugyanis titokban gyűlöli a Barcelonát, és Lionel Messit, pontosabban nem is titkoltan, hiszen korábban (még 2013-ban) a közösségi médiát ezzel kürtölte tele, a Twitter-csatornáján a Real Madridot éltette, és kurvázta a Barcelonát.

Sergi Guardiola
Sergi Guardiola
Fotó: Twitter

Ezeket a bejegyzéseket a szerződése után nem sokkal néhány lap nyilvánosságra hozta, és Sergi hiába is próbálta eltüntetni azokat, elkésett vele. A posztok tartalma eljutott új klubjához, amely azonnal cselekedett.

Boldog Ünnepeket Mindenkinek, Ne Legyetek Hülyék!

UPDATE: A srác kedden az Onda Cero csatornán tagadott. "Félreértés történt, nem én írtam azokat a posztokat. 2013-ból valók, azt sem tudtam, hogy léteznek. Sosem írnék ilyesmit. Nem vagyok katalánellenes, nem vagyok semmi ellen." Már késő persze, de a Barcára nem haragszik: "A Barcelona korrektül viselkedett velem, nem hibáztatom, elfogadom a döntését. Elnézést kérek milliószor, Katalóniától is, kemény lecke volt". A kérdés már csak az, ha nem ő írta, miért kért elnézést?