Nagyon kicsi vagy! Te meg nagyon rossz!

2016.01.14. 11:07

A tíz nappal ezelőtti bajnoki és az egy héttel ezelőtti kupameccs után újra jó kis rugdosódásba ment át az Espanyol és a Barcelona meccse szerda este. Messi is kapott rendesen.

A 80. percben meglehetősen nagyon, Alvaro Gonzalez lépett oda neki, vállával az argentin nyaka környékét találta el. Messi elesett, a bíró továbbengedte a játékot, aztán meg a szereplők megbeszélték, mi is történt, és ezt a kamera is elkapta.

A katalán rádió szerint Alvaro azt mondta - és a képek szerint mutatta is - Messinek, hogy "nagyon alacsony vagy", azaz emiatt találkozott a válla a fejével. Mire Messi úgy felelt, "te meg nagyon rossz". Valószínűleg ellenfele futballtudására gondolhatott. (Y tu muy malo, azaz szó szerint is te meg nagyon rossz.)

Alvaro a meccs után megerősítette, hogy tényleg ez hangzott el, írja az Elmundodeportivo.com.

Mint oly gyakran, most is van előélete a történetnek, az alábbi videó szerint Alvaro már 2014-ben sem rajongott Messiért, a decemberi Barca-Espanyolon ez történt:

Alvaro Gonzales vs Messi - 2014. december, Barca-Espanyol

A net megörökítette még egy közös esetüket 2015 tavaszáról, amikor az Espanyol-Barcán Messi egy testcsellel elküldte Alvarót, akinek ez meglehetősen fájdalmas mozdulatot okozott:

A szerdai meccset 2-0-ra a Barca nyerte idegenben, ezzel 6-1-gyel jutott tovább a Spanyol Kupában. Mindkét gólt Munir szerezte, Messi az elsőhöz adott gólpasszt.