Busai bepörgött és fenyegetőzött a részeg fradisták balesete után

2016.02.08. 10:37

Két videót feltöltöttek a Youtube-ra, amelyek közvetlenül Varga Roland és Busai Attila januári balesete után készültek. A két ferencvárosi futballista születésnapi buli után, részegen ültek autóba és karamboloztak. Busai úgy megsérült, hogy orvosi ellátásra volt szüksége, a klub megbüntette a játékosokat, a rendőrség nyomoz.

A videón látszik, ahogy egy autóból filmezik a két futballistát, akikkel egy meg nem nevezett civil is ott volt, de ő a rendőrök kiérkezése előtt távozott.

Busai az autóban filmezőket szidalmazta, és távozásra szólította fel őket alpári stílusban.

A másik videón pedig az látszik, hogy a magából kivetkőzött játékost (érthetően ideges, hiszen előtte karamboloztak, és megsérült+ittas) társa csitítja, és lökdösi el a járműtől.

Varga egy korábbi interjúban beszélt a balesetről, és minden felelősséget magára vállalt: „Tudtuk, hogy edzőtábor lesz, szerettünk volna egy kicsit kikapcsolódni. Ittunk, úgy éreztem, hogy ettől függetlenül tudok vezetni. Így utólag nem kellett volna, ilyenkor már okosabb vagyok én is. (...) Attilának semmi köze a balesethez. Ez az én felelősségem.”