A Barcelona helyett Bruce Springsteen léphet majd a Real Madrid füvére

2016.02.16. 11:36 Módosítva: 2016.02.16. 11:55

A spanyol Király Kupa döntőjét a Sevilla és a Barcelona játssza az idén, az eredeti tervek szerint május 21 vagy 22-én játszanák a Santiago Bernabéuban, de úgy tűnik, Bruce Springsteen és a Real Madrid elnöke, Florentino Perez keresztül húzza a számításokat.

Bruce Springsteen európai koncertkörúton lesz nyáron, ami eredetileg nem érintette volna Madridot, de úgy tűnik, a május 19-i lisszaboni koncert után sikerült egy május 21-i madridi helyszínt is bezsúfolni a naptárba (előtte, 14-én Barcelonában is koncertezik). A koncert helyszíne a Bernabéu lehet, főleg, hogy a Real Madrid kiesett a küzdelemből, miután decemberben egy egészen amatőr hiba miatt kizárták őket a kupából.

A kupaellenfél Cádiz ellen az azóta elzavart Rafa Beitez ugyanis azt a Cserisevet is nevezte, sőt a pályára is küldte, aki korábbi klubjánál kapott sárga lapjai miatt eltiltását kellett volna hogy töltse. Ez a hiba aztán a cádiziak óvását jelentette, majd a Real megalázó kizárását.

Ha a Madrid nem játszhat döntőt a Bernabéuban, akkor más se játsszon, gondolhatta Perez, akitől egyáltalán nem áll távol az ilyen kicsinyes bosszú, így egészen biztosak lehetünk benne, hogy a riválisok nem az ő szentélyében emelhetik majd magasba a kupatrófeát.