Korán örült a Győr, hogy 32 gól előnnyel bajnok, mert jött a Budaörs, és 37 góllal nyert

2016.05.30. 10:19

A budaörsi Aramis U17-es futsalcsapatának csodaszámba menő bajnoki címéről ír a Nemzeti Sport. A múlt szerdán szinte már befejeződött a bajnokság, a Győri ETO 32-es gólkülönbséggel bajnoknak érezhette magát, az Nso.hu szerint a győriek arról írtak, hogy bajnokok lettek, valójában A bajnokavatás elnapolva címmel hozták a cikküket. De jött a vasárnap és a zárómeccs, a Budaörs pedig 40–3-ra nyerni tudott a Veszprém ellen, így behozta és meg is előzte a győrieket.

A Rába ETO futsalosai szerdán 6-2-re nyertek a Rubeola Csömör ellen, és 32 gólra nőtt az előnyük. Az Aramis azonban kihasználta, hogy vasárnapi ellenfelénél, a Veszprém U17-eseinél nem volt csere, és az egyik kapusnak kellett a mezőnyben játszania. 37-tel megjavították gólkülönbségüket és bajnokok lettek. 

A lap felsorolja a gólszerzőket, akik közül Katona Balázs 18 gól lőtt a 2x20 perces (álló órával lejátszott) mérkőzésen.

A veszprémiek arra hivatkoznak, hogy rengeteg betegük volt, így öten utaztak Budaörsre, a kapuban az U15-ös kapusuk áll, neki is eltört az ujja a meccs elején, aztán már a mezőnyben kellett játszania.