A tengeren maxolták ki a futballistával szelfizést

2016.07.19. 17:51

A hétvégén arról írtak a spanyol lapok, hogy egy ember úszva közelítette meg Messi Ibiza közelében horgonyzó jachtját, hogy lefotózhassa magát vele. Kedden arról, hogy egy fiatal szintén, neki meg is lett a jutalma, és jóval többet kapott egy sima szelfinél.

Helyén kell kezelni a dolgot, mert az egész túl jól dokumentáltnak tűnik. Lefotóztak egy férfit szombaton Messi jachtja mellett, amint ő a vízből integet a kamerába, a futballista pedig fent ül a fedélzeten egy asztalnál. Valaki kattintott, a vízről.

Kedden aztán a Mundodeportivo.com megírt egy hasonló történetet, nagyjából percről percre, egy Suli nevű 24 éves srácról, aki egy kilométert úszott a jachthoz, hogy egy képre kerülhessen a bálványával, de aztán legnagyobb meglepetésére Messi felinvitálta a hajóra.

20 percet beszélgettek, és csináltak rendes szelfit. Pont jól jött ki, mert a rajongó mobilja, amit egy vízhatlan tasakban vitt magával, beázott, úgyhogy ő nem tudott volna mivel fotózni.

Suli és Messi
Suli és Messi

Elmesélte a Mundónak azt is, hogy ő igazából Atletico-drukker, de amikor látta a hírekben, hogy az argentin ott nyaral a Seven C nevű jachton a közelében, elhatározta, hogy odaúszik. Messi nagyon jófej volt meg minden, a végén egy motorcsónakkal partra is akarta aztán szállíttatni a látogatót, de Suli megköszönte a szívességet, és visszaúszott.

Itt a mese vége, a képek tényleg léteznek.