18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pornófilmmel próbálták ki az MTK-stadion kijelzőit

2016.10.06. 15:55 Módosítva: 2017.01.08. 15:57

Először a Trollfoci osztott meg egy videót, majd a Reset.hu is kitett egy másik, jobb minőségű felvételt, amin az MTK új stadionjának kijelzőit Michelle Wild egyik pornófilmjével próbálták ki.

A videón az látható, hogy mindkét kivetítőn a pornófilm megy, miközben a háttérből építkezés zajai szűrődnek be, mintha a túlórázó munkások szórakoztatására menne a műsor.

Felavatták az MTK-stadion kijelzőjét - 18+

Az MTK megdöbbent, és azt ígérte, hogy az üzemeltető hamarosan közleményt ad ki. A Gépbér Színpad kft. az alábbi közleményt küldte el a 444-nek a történtekről, elismerve, hogy tényleg pornó ment a kivetítőkön. 

"A napokban az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az általunk felszerelt óriás eredményjelzők rendeltetésszerű tesztüzemi próbáját tartottuk. A tesztüzemi próba során kellő körültekintés nélkül jártunk el, hibát követtünk el. ezért került a kivetítőre felnőtt tartalom. Amint ezt észleltük, azonnal lekapcsoltuk a lejátszást. Elnézést kérünk az MTK-tól, annak sportolóitól, munkatársaitól, vezetőitől és szurkolóitól az általunk okozott minden kellemetlenségért, valamint mindenki mástól, aki a sajtóhírekből értesült a hibánk miatt bekövetkezett esetről!"

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport