Piqué kegyetlen szívatásokról mesélt

2016.10.15. 13:32

Gerard Piqué az angol humor kedvelője saját bevallása szerint. Igaz az ő abszurd értelmezése szerint a humor és a megalázás szinte egy és ugyanaz. 

A Barcelona hátvédje a TV3 műsorában szerepelt, ahol felelevenített néhány korábbi történetet. Piqué a Manchester United játékosa volt, és megtetszett neki, ahogy egymással bánnak a futballisták.

„A brit humor nagy kedvelője vagyok. Ez volt, amit szeretettem Manchesterben. Senki sem sértődött meg, ha trükköztek vele. Csak megpróbálták visszaadni, nem panaszkodtak. Itt, a Barcánál a humoromat nem mindenki bírja. Kiszúrom a csapattársaim gumiját, és hasonlókat csinálok. De ez nem is hasonlítható ahhoz, ami a Unitednél ment" – mondta a játékos. 

Piqué elmesélte, hogy miután Patrice Evra megkapta szponzorától a régóta beígért cipőjét, amire a gyerekei nevét is ráíratta, az egyszerűen elégették. Ezt fel is vették, a videót pedig elküldték Evrának. 

Az is rendszeres szórakozásuk volt a játékosoknak, hogy ha valaki drága inget vett magának, attól egyszerűen elvették, majd ráadták a szabadrúgás gyakorlatoknál használt bábukra. Az ingekre aztán sáros labdákkal lövöldöztek.