Vardyt és családját életveszélyesen megfenyegették

000 LW8J5
2017.03.21. 09:38

A tavalyi csodacsapat, a Leicester az idén egyszerre szolgáltat újabb bombameglepetést és szenved irtózatosan látványosan. A bajnokságban kis híján kiesőhelyre került, ellenben a Bajnokok Ligájában egyetlen angolként bejutott a legjobb nyolc csapat közé. Bárhogy is, a csapat februárban kirúgta a tavalyi sikeredzőt, és azóta négy meccset nyert zsinórban.

Bár Claudio Ranieri kirúgása, úgy tűnik, használt a csapatnak, de sokan nem bocsátanak meg a dicstelen távozásért. Jamie Vardy csatár arról beszélt a BBC-nek, hogy ő és a családja is halálos fenyegetéseket kap az edző menesztése óta.

„Ez félelmetes”, mondta a Leicester csatára.

Vardy beszámolt a lapnak, hogy a feleségét már megpróbálták leszorítani autóval is, miközben hátul ültek a gyerekek, mert sokan őt vádolják azzal, hogy elintézte Ranieri kirúgását. 

A BBC korábban azt írta, hogy a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccse után (amelyen 2-1-re kikaptak Sevillában) volt egy értekezlet egyes játékosok bevonásával, amelyen eldőlt Ranieri sorsa. Erre a találkozóra utalnak a fenyegetőzők, holott Vardy szerint szó sincs erről, ő a meccs után három órán keresztül doppingellenőrzésen vett részt.

Vardy szerint ezek fájdalmas és hazug vádak.

„Amikor éppen valami bajunk volt, bemehettünk az öreg irodájába, vagy a taktikai szobába, és elmondhattuk a véleményünket, ennek ő (Ranieri) mindig örült”. Neki a kirúgás éppenhogy fájdalmas volt, mondta. De megpróbálunk túllépni ezen és a játékra koncentrálni.