Pornóssal és szerencsejátékkal akasztotta ki a kínaiakat a brazil futballista

2017.04.14. 17:17

Paulinho, a Kuangcsou Evergrande brazil labdarúgója olyan egyéni szerződést kötött, amellyel megsértette a kínai törvényeket, írja az MTI.

A Marca spanyol napilap beszámolója szerint a 39-szeres válogatott brazil középpályás, aki a kínai bajnokság egyik legjobbja, két törvényt sértett meg egyszerre. Tavaly novemberben egyéni szerződést kötött egy Fülöp-szigeteki fogadóirodával, a reklámfotózáson pedig Cukasa Aoj pornószínésznő is részt vett, márpedig a szerencsejáték és a pornó is tiltólistás iparág Kínában.

A brazil légiós azzal védekezett, hogy nem volt tisztában a kínai törvényekkel, és a vele egy képen szereplő nőt sem ismerte. A reklámfotók közléséhez nem adta a beleegyezését, pedig a szerződés értelmében ehhez a nyilvánosságra kerülés előtt joga lett volna.

Paulinho ügyében a Kuangcsou Evergrande házon belül azonnal vizsgálatot indított, a a játékosoknak ezentúl az egyéni szerződéseikről tájékoztatniuk kell a klubot. Paulinhónak nem kell távoznia, de a fogadóirodával kötött szerződést azonnal fel kell bontania.