A legbizarrabb ok miatt állt meg a teniszmeccs

2017.04.19. 11:58

Olyasmi történt Floridában egy tenisztornán kedden este, ami még évekig hivatkozási alap lesz a legfurcsább esetek taglalásakor. Frances Tiafoe éppen a hálóba ütött egy labdát Mitchell Krueger ellen, amikor a pályára orbitális dugás hangjai szűrődtek be a Sarasota Openen.

Tiafoe adogatott volna, de egyszer csak női orgazmus hangjai hallatszódtak be egyre erősebben a pályára, írja a Deadspean. A férfi előbb körbenézett, majd csodálkozó arckifejezéssel a közönséggel együtt mulatott a helyzeten.

A legbizarrabb ok miatt állt meg a teniszmeccs

Krueger zavarában a pihenőhelyhez ment, kivett egy labdát és messzire elütötte, ki tudja, mi célból. Később a hang megszűnt, és folytatódott a meccs, de aztán újra beszűrődtek a szex hangjai.

Tiafoe ekkor kikiabált a pályától nyilván nem messze lévő házak felé:

„Nem lehet ennyire jó!”, kiabálta, amit a közönség nevetéssel díjazott.

A mérkőzés folytatódott, az eset Kruegert zavarta meg jobban, ezután három pontot is veszített. A kedvencem mégis a közönség soraiban helyet foglaló éltesebb nő, aki a mellette ülő fiatal lánynak mutatja, hogy legyen kedves, és fogja be a fülét.

A mérkőzést a 19 éves Tiafoe nyerte  6-3, 6-2-re, ő egyébként a 87. a világranglistán Krueger a 182.

Update: Tessék megköszönni Balázs nevű olvasónknak, hogy azt is sikerült megtudnunk, hogy mely házból jöhetett a hangorkán. Balázs ugyanis két kattintással kikereste, melyik pályáról van szó, majd beháromszögezve a hang forrásához jutott, és tippjét elküldte nekünk. Íme, az öröm forrása.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport