163 centis focistát ennél jobban nem lehet szívatni

2017.05.15. 19:57

Lorenzo Insigne talán az egyik legkisebb, stabilan kezdő játékos az öt legnagyobb bajnokságban, 163 centijével nem sok ellenféllel szemben tud megnyerni fizikai párharcot, ám ez sem akadályozza meg a 14-szeres olasz válogatottat semmiben, hiszen a Napoliban egyre jobb teljesítményt nyújt, tavaly 13 góllal zárt, idén pedig ennél is többet, 18-at lőtt.

Néha viszont az ellenfeleken kívül mással is meg kell küzdenie, vasárnap például egy kivételesen magas kísérőgyerek okozott neki problémát.

Azt nem tudjuk, hogy a Torino próbálta-e meg így kizökkenteni, vagy saját csapattársai szervezkedtek addig, hogy a 160 centis kísérőgyerek jusson a szélsőnek, de bárkié is a poén, nagyon ült. Még a meccs elejét is visszanéztük, de nem derült ki, hogy hogyan került a magas srác pont Insigne mellé, már csak a végeredményt, ezt a képet lehet vizsgálni-

Insigne viszont nem ült fel a trollkodásnak, egyszerűen a srác mellé állt, hogy azért belőle is látszódjon valami a mérkőzés előtti sorfalnál. Aztán biztos, ami biztos alapon 5-0-ra verték a Torinót, ő is lőtt egy gólt, hogy ha esetleg a hazai csapat szórakozott volna, akkor meglegyen a megfelelő válasz.

Ki trollkodott Insignével?

  • 6634
    Egyértelmű, hogy a csapattársai szórakoztak vele
  • 3108
    A Torino próbálta meg felbosszantani, de nem sikerült

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!