A manchesteri megfigyelő Izlandon tudta meg, hogy Katarban játsszák a meccset

2017.11.09. 17:48 Módosítva: 2017.11.09. 19:21

A Manchester United megfigyelőjének emlékezetesen szar napja volt szerdán, miután csak a stadionnál tudta meg, hogy rossz helyen kereste az Izland-Csehország válogatott mérkőzést. De annyira, hogy még a földrészt sem találta el.

Az izlandi Futbolti oldalán megjelent történet szerint a Manchester United annak rendje és módja szerint, hivatalos úton kért jegyet megfigyelője számára az Izland-Csehország barátságos mérkőzésre a helyi labdarúgó-szövetségtől, amit természetesen meg is kaptak. Ám a levelezésben valahogy elsikkadt az, hogy a meccset nem Izlandon, hanem a valamivel kellemesebb klímájú Katarban rendezték meg.

Így történhetett, hogy amikor a játékosmegfigyelő a meccs időpontjában megjelent a stadionnál, nem volt ott rajta kívül senki más, csak a hideg.

A dán nemzetiségű úrnak a sötét és kihalt stadion mellől telefonálva kellett megtudnia, hogy amíg ő ott fagyoskodott a mínusz három fokban, az általa megfigyelni kívánt játékosok 6 600 kilométerrel odébb épp hozzákezdtek a meccshez a katari nyárias melegben.

Így számára maradt egy esti városnézés, esetleg beülhetett egy kocsmába megnézni a csehek 2-1-es győzelmét hozó találkozót.