A manchesteri megfigyelő Izlandon tudta meg, hogy Katarban játsszák a meccset

2017.11.09. 17:48 Módosítva: 2017-11-09 19:21:53

A Manchester United megfigyelőjének emlékezetesen szar napja volt szerdán, miután csak a stadionnál tudta meg, hogy rossz helyen kereste az Izland-Csehország válogatott mérkőzést. De annyira, hogy még a földrészt sem találta el.

Az izlandi Futbolti oldalán megjelent történet szerint a Manchester United annak rendje és módja szerint, hivatalos úton kért jegyet megfigyelője számára az Izland-Csehország barátságos mérkőzésre a helyi labdarúgó-szövetségtől, amit természetesen meg is kaptak. Ám a levelezésben valahogy elsikkadt az, hogy a meccset nem Izlandon, hanem a valamivel kellemesebb klímájú Katarban rendezték meg.

Így történhetett, hogy amikor a játékosmegfigyelő a meccs időpontjában megjelent a stadionnál, nem volt ott rajta kívül senki más, csak a hideg.

A dán nemzetiségű úrnak a sötét és kihalt stadion mellől telefonálva kellett megtudnia, hogy amíg ő ott fagyoskodott a mínusz három fokban, az általa megfigyelni kívánt játékosok 6 600 kilométerrel odébb épp hozzákezdtek a meccshez a katari nyárias melegben.

Így számára maradt egy esti városnézés, esetleg beülhetett egy kocsmába megnézni a csehek 2-1-es győzelmét hozó találkozót.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?