Sírásig alázott egy kisgyereket a Dortmund japánja

2017.12.28. 21:03

Bundesliga majd egy hónapos téli pihenőt tart december közepétől január közepéig, a jelek szerint Sindzsi Kagavának, a Borussia Dortmund japán támadójának már egy kicsit elvette az eszét a foci nélkül töltött időszak.

Mással nehéz magyarázni, miként juthatott eszébe szénné alázni egy ötéves forma gyereket. Fél perc leforgása alatt nyolc köténnyel plusz néhány csellel kergette őrületbe a kölyköt, aki egy idő után sírva fakadt a tehetetlen dühtől. A gyereket talán a kötényeknél is jobban idegesítette, hogy közben ki is nevették.

Ha jó a japánunk, akkor Kagava valami olyasmi kísérőszöveggel osztotta meg a videót a Twitteren, hogy "a csalódás erősebbé tesz". A dortmundi védelmében jegyezzük meg, hogy amikor észrevette a könnyeket, leállt az köténygyártással. Ugyanakkor mi másra számíthatott, amikor előtte 10 másodperc alatt ötször fűzte be így a gyereket? 

A kötényektől és kinevetéstől teljesen bepöccenő a srác a végén csak elrúgta a labdát, szóval ha úgy vesszük, a közmondás végül is igazolódott.