Csapattársa rabolta ki Sallói Dánielt az edzőtáborban

2018.02.02. 11:24

Az amerikai profi bajnokságban játszó Sporting City Kansas csapata Phoenixben készül az MLS következő idényére. Ahogy az edzőtáborokban lenni szokott, a labdarúgók egymás ugratásával próbálták meg színesíteni napjaikat, ami különösen jól sikerült Sallói Dániel csapattársának, Matt Beslernek, az áldozat szerepében az egyik legszimpatikusabb magyar játékossal. 

A móka lényege az volt, hogy Besler bement az épp máshol lévő Sallói szobájába, majd egy kicsit felforgatta, hogy úgy tűnjön betörés történt. Aztán amikor Sallói benyitott, Besler a magyar játékos laptojával hóna alatt kifutott a teraszajtón, mindezt símaszkban, hogy tökéletes legyen az összhatás.

Sallói be is dőlt a szívatásnak, ahogy kell, feldúltan próbálta meg a szomszéd szobában lévő csapattársai figyelmét felhívni a történtekre. Csak akkor esett le neki, hogy átverték, amikor azok végre ajtót nyitottak neki, és megpillantotta a szobában a "betörőt".

"Utállak titeket" – reagált nevetve az áldozat, majd magyarul még hozzátette, hogy "gyerekek, ez nem vicces, majdnem szívrohamot kaptam".