Csodálatosan hülye kiállítás lett a félreértésből Angliában

2018.03.07. 11:49

Sanchez Watt egykor az Arsenal akadémiáján nevelkedett, de a csatár ma már az alsóbb osztályú Hemel Hempsteadben játszik. Csapata kedd esti meccse mind a futballista, mind a meccs játékvezetője számára egy kivételesen viccesen hülye félreértést hozott.

Miután Watt egy vitatott szituáció után elrúgta a labdát az East Turrock elleni mérkőzésen, Dean Hulme játékvezető megkérdezte a nevét, hogy elkönyvelhesse a sárga lapot. A játékos mondta neki, hogy "Watt", ám pechére a bíró ezt úgy értette, hogy "What?" (magyarul: "Micsoda?"), és ezért azt hitte, hogy a játékos kötözködik vele. A félreértés miatt a spori háromszor is megismételte a kérdést, a játékos pedig mindháromszor mondta a nevét, amitől Hulme annyira berágott, hogy felmutatta neki a piros lapot.

A helyzetet végül Jordan Parkes csapatkapitány közbelépése mentette meg, aki felvilágosította Hulme-ot, hogy társa csak a nevét próbálta meg közölni vele. A bíró ez után visszavonta a pirosat, és csak sárga lapot adott a játékosnak.

Ami utólag különösen bölcs döntésnek bizonyult, mert a meccset végül 2-0-ra a Hempstead nyerte, és az egyik gólt épp Watt szerezte.

(via ESPN)