Kleinheisler száján kiszaladt egy jó adag Duna menti futballkultúra

2018.10.16. 10:57

Kleinheisler Lászlóról mindig is tudtuk, hogy őszinte típus, akinek határtalan lelkesedése egyszerre áldás és átok, avagy megy mint az őrült, csak nem mindig tudja, hová. A magyar válogatott 3-3-as döntetlent hozó tallini Nemzetek Ligája selejtezőjén még a szokásosnál is magasabb hőfokon izzott a felcsúti Scholes, amikor pedig egy túlzottan vehemens labdaszerzését lefújta a bíró, előtört belőle a hazai futballkultúra. 

Szerencsére a játékvezető nem értette, hogy melyik rokonával és mit kéne tennie, miként a lakhatási körülményeire vonatkozó kitételt sem, a jelzőkről már nem is szólva. Egy benszülött magyarnak viszont még csak nagyon szájról sem kell tudni olvasnia, hogy tökéletesen felismerje Kleinheisler minden szavát.

Persze a mérkőzés hevében sok minden belefér. Nem is az a nagy baj, hogy Kleinheisler így beszélt, hanem az, hogy a játéka sem mondott nagyon mást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?