Ennél hülyébb indokkal még nem mondtak le gólörömről

2019.02.03. 11:08

Bár az év egyik legszebb gólját lőtte a frankfurti Rebic a Brémának az előző fordulóban, utána mégsem ünnepelt. Egészen szombatig csak egy páran tudták, hogy miért, de szerencsére az edzője elmondta, mi állt a dolog mögött.

Bízvást állíthatjuk, hogy olyan nevetséges indokkal még nem nagyon tekintett el gólszerző a jól megérdemelt öröm kinyilvánításától, mint a horvát világbajnoki ezüstérmes csatár tette.

Rebic titkáról a franfurt edzője, Adi Hütter lebbentette fel a fátylat utólag, csapata Borussia Dortmund elleni bajnokija kapcsán nyilatkozva a Bild című lapnak, a Goal.com német kiadásának híre szerint.

Az edző a következőképpen magyarázta, hogy Rebic miért intette nyugalomra az őt ünneplő csapattársait miután a szezon egyik legszebb góljával 1-1-re kiegyenlített a végül 2-2-es döntetlennel záruló meccsen:

Amikor belőtte a gólt, azt hitte, hogy volt csapata, az RB Leipzig ellen játszunk.

Rebic egyébként egyetlen szezont töltött a Lipcsében (2014-2015), azt is kölcsönjátékosként. Viszont annyi mentsége van a tévesztésre, hogy az RB Leipzig meze tényleg kék, mint a Bremen harmadik számú szerelése.