Jó fej volt, kéretlen e-mailt kapott a futballbíró

2019.07.02. 16:29

A brazil játékvezető, Fernanda Colombo egy múlt heti gálameccsen trollkodta meg viccesen az ecuadori Barcelona egyik játékosát, Kitu Diazt.

A futballista faultolt az ecuadori liga All-Star-meccsén, mire a bíró magához intette, és a zsebéhez nyúlt, ahol a sárga és piros lapokat tartja. De végül valami mást húzott elő:

Diaz és a többi játékos is csak vigyorgott, majd ment tovább a meccs.

Colombo eddig sem volt ismeretlen, de az eset óta még nagyobb sztár lett, ám olyanok is megtalálták, akiknek semmi közük a futballhoz: Instagramjára kiposztolt egy üzenetet, amiben eszkortmunkát ajánlottak neki, alkalmanként 1500 dollárért.

Ma kaptam ezt az e-mailt ezzel a tisztességtelen szexuális ajánlattal, és piszkosul rosszul esett. Az egész világ tudja meg, hogy csak azt akarom csinálni, amit szeretek, vagyis futballal és újságírással foglalkozni. Kérem, tartsák ezt tiszteletben!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lamentável! Receber esse e-mail me fez sentir um lixo. Quero somente trabalhar com o que eu amo, que é futebol e jornalismo. Infelizmente esse ainda é o mundo real. 😞 I got this e-mail today which made me felt like a trash because it contains an imoral sexual proposal. I want to tell the world that I just want to do what I love which means working with football and journalism. Please, respect that! Recién he recebido este correo conteniendo una propuesta inmoral que me hizo sentir una basura. Lo único que quiero és poder trabajar con lo que amo, que és el fútbol y el periodismo. Que todos puedan respectar el camino que elegí para mi vida.

Fernanda Colombo (@fernandacolomboreal) által megosztott bejegyzés,

Colombo évek óta dolgozik a futballpályákon, előbb partjelző volt hazájában, majd játékvezetőként is bemutatkozhatott, Ecuadorban is.